Mama lui Gabi Rîpan a stat tot timpul la căpătâiul fiicei sale, a plâns cu lacrimi amare și a strigat-o, cu ultimele puteri: „păpușa lui mama”. Îmbrăcată în haine de doliu și ținută de brațe să nu se prăbușească, Lili Rîpan a trăit cea mai neagră zi din viața ei: și-a înmormântat fiica de numai 20 de ani.

Tânăra a fost înmormântată într-un sicriu alb.

Gabi a murit într-un cumplit accident, în mașina primită cadou de la părinți

Gabi avea doar 20 de ani și o viață întreagă înainte, cu multe planuri de viitor. Ea se mutase din Suceava la Cluj pentru a urma facultatea pe care și-a dorit-o. Provenea dintr-o familie înstărită, care o iubea enorm și a făcut orice pentru fata loc. De exemplu în ziua majoratului, Gabi a primit o mașină de lux. Tocmai în acest autoturism ea și-a găsit sfârșitul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În noaptea de luni spre marți, ea și-a lăsat un prieten să-i conducă mașina. Acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un stâlp. Impactul a fost atțât de grav încât autoturismul s-a rupt în două.

Gabi nu a mai avut nicio șansă și a murit pe loc. Prietenul său a a aruncat din mașină la câteva sute de metri. El este în stare gravă în spital, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si