Pe data de 23 noiembrie, celebra artistă, Rona Hartner, a pierdut lupta cu viața în urma unei lungi suferințe, la doar 50 de ani, în urma unei lupte lungi și dureroase cu cancerul, diagnosticat în anul 2019. 

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum

Rona Hartner a fost înmormântată pe data de 1 decembrie 2023, la cimitirul Bellu Catolic din Capitală.

Slujba a început în jurul orei 12:00. Pe data de 29 octombrie, sicriul cu trupul neînsuflețit a fost adus în țară. Acesta a fost depus la capela catolică a cimitirului Bellu. Pentru a petrece ultimele momente cu aceasta, dar și pentru a-și lua rămas bun, zeci de oameni au fost prezenți la slujba de înmormântare. 

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost adus sigilat, potrivit condițiilor de repatriere impuse. Acesta nu a fost deschis, însă a fost acoperit cu o coroană de flori albe, dar și poze cu aceasta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: Primele imagini de la înmormântarea Ronei Hartner. Zeci de oameni au venit să-și ia rămas bun de la îndrăgita artistă

Mama Ronei Hartner a trecut prin momente cumplite

Persoanele apropiate ale regretatei artiste au fost prezente la ceremonia de la Cimitirul Bellu. Rudele acesteia au fost împietrite de durere, mai ales mama sa, care cu greu a putut să își conducă fata pe ultimul drum.

Aceasta a încercat cu greu să treacă prin evenimentul nefericit, rostind câteva cuvinte pline de durere.

„În loc să mă ducă ea pe mine!”, a declarat mama Ronei Hartner, cu multă durere, lacrimi și suspine în timpul în care își conducea copilul pe ultimul drum.

Ceremonia de înmormântare a fost una plină de lacrimi, persoanelor apropiate fiindu-le greu să își ia rămas bun de la regretata artistă, pentru totdeauna.

Citește și: Fiica Ronei Hartner, răpusă de durere la căpătâiul mamei. Rita a fost susținută de tatăl ei

În timp ce oamenii mergeau în spatele sicriului cu trupul neînsuflețit al Ronei, mai multe melodii bisericești au fost cântate de un cor. 

Mai mult decât atât, persoanele care au fost prezente la înmormântare au aplaudat-o la finalul ceremoniei pe Rona Hartner, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, potrivit Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si