Mama bombei-sexy Sanziana Buruiana a fost judecator la Curtea de Apel Bucuresti, pozitie pe care a eliberat-o in anul 2009, atunci cand a iesit la pensie. De atunci, Corina Gabriel Buruiana beneficiaza de o pensie uriasa, pe masura salariului sau de magistrat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Astfel, in 2016, mama Sanzianei Buruiana a incasat de la Casa de Pensii suma de 117.084 lei, adica 9.757 lei pe luna (in medie). Pensia Corinei Buruiana depaseste cu mult salariul sotului ei, Viorel Buruiana, tatal Sanzianei. Acesta este consilier superior la Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si a castigat, anul trecut, 34.142 lei.


Parintii Sanzianei Buruiana detin doua case: una la Snagov si alta la Sinaia, terenuri in aceleasi localitati, doua autoturisme (de 10, respectiv 16 ani), cateva conturi care totalizeaza peste 10.000 lei, dar si doua credite.
In ciuda aparentelor, Sanziana Buruiana este si ea absolventa de drept, insa nu a profesat niciodata. In prezent, ea se ocupa de cresterea copilului pe care il are cu noul ei sot, de profesie fotbalist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si