Ea a renuntat la muzica populara si la viata la oras pentru el, insa el i-a raspuns doar cu agresivitate.

“M-a impuscat in cap si a crezut ca si-a terminat rolul. M-a plimbat prin toata casa, cu sangele siroind. Am pierdut 4 litri de sange. N-am mers si n-am vorbit aproape 3 luni. A facut doar 5 ani si jumatate de inchisoare”, a povestit cantareata in cadrul unei emisiuni tv.

“Dragos avea 5 ani si jumatate si Alexandru 13. Cand stateau unul in stanga si unul in dreapta imi spuneau <<Ridica-te, mami, ca te vom ajuta noi si te vom sprijini>>. Eu care nu puteam vorbi, decat scriam, ii spuneam lui Dumnezeu <<Doamne, poate ca eu am gresit, poate ca nu am stiut cum sa aleg, dar gandeste-te la copiii mei. Ce s-ar intampla cu ei daca nu as fi eu si daca eu sunt vinovata, pentru ei ajuta-ma sa ma ridic>>. Am stat trei luni.(...) Eu nu l-am vazut pe Dumnezeu, dar i-am simtit prezenta in fiecare moment al vietii mele cand simteam ca nu mai pot, cand simteam ca sunt prabusita", a mai povestit artista.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vedeta isi aminteste cu tristete despre acele momente, insa acum a deposit momentul si are o viata linistita.

"Sunt bine, sunt fericita, sunt bunica. Nepotul va indeplini 5 ani in noiembrie. Trebuie sa spun ca dragostea de nepot nu se poate descrie si nu poate fi comparata cu nimic", a declarat Maria Ghinea, potrivit cancan.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si