Marian a fost eliminat în gala de duminică, iar locul său a fost luat de un alt concurent.

Marian a părăsit emisiunea ”Casa Iubirii”

Marian a declarat despre Bianca că este o fată frumoasă, dar foarte șireată și că sentimentele ei pentru Alin nu sunt atât de reale.

Citeste si: Un nou concurent a pășit ieri în Casa Iubirii. Cine i-a atras deja atenția

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Când am vrut să o cunosc la început pe Bianca, am avut timp să îmi dau seama că este o fata finuta, super faina, este ce trebuie, într-un cuvânt, însă nu ne-am înțeles din punct de vedere al caracterului, suntem ca apa și uleiul, a spus Marian pentru  Culisele Iubirii.

Marian și-ar fi dorit o relație cu Kinga

”Mi-am dorit să o cunosc pe Kinga mai mult decât pe Raluca. Ea nu a fost deranjata din ce am observat. Nu am apucat să ne cunoaștem, eu și Raluca, dar era și vârstă care ne ținea în loc.

Citeste si: Andreea Mantea ne prezintă rețeta fericirii: ”Da, mă îndrăgostesc în fiecare zi daca e cazul”

Ea susținea că nu mă place pentru că mi-am arătat latura copilăroasă, mai de caterinca. A fost o relația mai complicata, au fost toți concurenții împotrivă noastră că eram falși, a dezvăluit Marian pentru Culisele Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si