Marius Șumudică și-a anunțat plecarea de la Rizespor, după ultimul eșec din Super Lig, 1-2 cu Kayserispor, fosta echipă a lui Dan Petrescu. Tehnicianul a fost la al doilea divorț abrupt în Turcia, după ce s-a despărțit surprinzător și de Gaziantep.

Promisiunea făcută de Șumudică

Marius Șumudică și-a recunoscut eșecul, la revenirea în România: „Niciodată nu voi mai prelua o echipă din mers”, promite fostul campion din Liga 1.

Nu e de ajuns, n-am reușit să resuscitez. Este prima oară în cariera mea. Cred doar la o echipă, Brașovul, am luat-o de pe 12 și am lăsat-o tot pe 12. Asta e singura echipă pe care n-am reușit s-o urc în clasament. Niciodată nu voi mai prelua o echipă din mers.”

Citeste si: Euro 2021: Ce pariuri putem juca deja pe câștigătoarele grupelor

”După Gaziantep am vrut să mă odihnesc”

Ce l-a obosit cu adevărat pe Marius Șumudică în Turcia, de l-a făcut să se întoarcă acasă, în România. Acesta a povestit cum se simte și ce l-a făcut să recurgă la această faptă.

”Mă odihnesc acum. După Gaziantep am vrut să mă odihnesc. Acum că au rămas 14 etape, am simțit că mai bine mă opresc și las pe altcineva să vină.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie. Fost jucător la CFR Cluj a fost găsit mort în apartamentul său

Mă simt obosit, eu am muncit încontinuu, nu am fost demis niciodată.

Dar de data asta, uite cum e… înveți până când nu mai antrenezi. Am simțit că nu mai am energia s-o transmit jucătorilor. Am luat această decizie, mi-a fost greu, n-au vrut să mă lase să plec.”

Șumudică a mai declarat și faptul că a lăsat o echipă nou promovată pe locul 1, pentru câteva săptămâni.

”Nu o să uit niciodată că o echipă nou promovată am lăsat-o pe locul 1 în Turcia pentru câteva săptămâni”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

Marius Șumudică a plecat de la Rizespor după opt meciuri în care nu a reușit să câștige niciun meci.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si