Marte intră în Taur începând cu 5 iulie 2022. Principalele evenimente astrologice, cu un impact major în horoscopul lunii iulie 2022, sunt tranzitul lui Marte în Taur, cel al lui Mercur în Rac și, apoi în Leu, intrarea lui Venus în Rac, a Soarelui în Leu, turnura retrogradă preluată de Jupiter în Berbec, Luna plină din Capricorn și Luna nouă din Leu. 

Citeste si: Horoscop dragoste iulie 2022: Zodiile care îşi găsesc sufletul pereche în această vară

Iată cum se manifestă Marte în Taur pentru toate zodiile!

Cum se manifestă Marte în Taur

Marte se va întâlni cu Uranus și cu Nodurile Lunare, ceea ce înseamnă că, atât la nivel mondial, cât și personal, vom simți mugurii unei crize. Deciziile care se vor lua vor crea multe frustrări.

Berbec

Berbecii trebuie să aibă mare grijă la artea financiară indiferent dacă ești în vacanță sau la serviciu. Marte te ajută să obții și venituri, dar te face să le cheltuiești și foarte repede. Mai ales, că lui Marte în Taur îi place să mănânce bine, să se distreze. Nu fi mai bun decât este cazul. Vei simți nevoia de a face cadouri celor din jurul tău, de a fi darnic cu copiii, dacă ai copii.

Taur

Nativii zodiei taur vor fi împinși de Marte să facă un pas înainte.

Mai bine schimbați voi înainte să fiți puși în situații delicate. Marte vă invită și să găsiți o metodă prin care să vă consumați furia. Faceți multă mișcare, alergați, mergeți pe jos, consumați această furie pentru a nu v-o vărsa pe ceilalți, pentru a nu vă certa cu partenerii sau cu părinții. Canalizați furia aceasta într-un mod sănătos.

Gemeni

Pentru Gemeni, acest tranzit nu va fi deloc benefic.

Vă simțiți foarte îngrijorați de sănătatea voastră, dar vă încăpățânați să afirmați că știți voi mai bine. Cu Marte în casa a 12-a trebuie să mai ascultați și alte persoane. Aveți răbdare cu voi înșivă. Marte în casa a 12-a spune să nu te mai plângi, să nu te victimizezi, ci să „taci și să faci”. Se întâmplă să fiți propriul vostru dușman, vă auto-sabotați. Luați mai mult de muncă decât trebuie și atunci nu mai e prea bine. Înțelegeți că nu puteți controla lucrurile!

Rac

De abia în acest punct veți vedea roadele profesioale!. Pentru cei cu proiecte, cei care v-ați făcut treaba, s-ar putea să vă fie bine. Cei care nu au profitat de tot ce a venit pe partea profesională, atunci e posibil să apară mici probleme. S-ar putea să cereți mai mult decât e cazul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cautați compania celorlalți chiar dacă mai sunteți supărați. Nu puneți la suflet orice mici scăpări, până la urmă toți oamenii au și perioade mai dificile. 

Leu

Încearcî să ai mai multă grijă la partea emoțională. Ai grijă de somn, odihnă, nu lua prea multe proiecte în acelați timp și renunță la oamenii care nu îți fac bine. Refuză-i politicos pe cei cu care chiar nu ai chef să pleci în vacanță, nu te duce oriunde cu oricine.

Nu fi doar de fațadă, nu fi acolo prezent doar de dragul de a primi aprecierea celorlalți.

Fecioară

Pentru fecioare, energia va fi distribuită către alte persoane. Vei fi foarte axat pe oamenii din jurul tău. Te vei pierde între aceștia, prieteni, colegi, rude. Îți vei împărți timpul între familie și prieteni și te vei concentra pe cum îi poți ajuta, pe ceea ce se întâmplă în viața lor. Aceasta va fi tendința ta, cel puțin în prima parte a lunii iulie, iar spre finalul acesteia, când Mercur intră în Leu s-ar putea să ai un șoc. S-ar putea să îți dai seama că ți-ai rispit energia mergând cu toți și la întâlniri și la botezuri și la nunți și la mare și în vacanță și că ai uitat de ce îți doreai să faci cu adevărat pentru tine. 

Balanță

Din punctul de vedere al relațiilor, e posibil să răsuflați ușurați, să fiți eliberați de presiunea și tensiunea pe care v-a adus-o Marte, care acum iese din casa a 7-a și rămâne doar Jupiter acolo. Deci, în sfârșit vine ceva liniște. Marte se duce în casa a 8-a și vorbește despre tot ce ține de chimie personală, sexualitate, senzualitate, pasiune.

Scorpion

O lună destul de tensionată va veni pentru scorpioni. De regulă, până nu suntem duși, împinși către situații limită, nu dorim să luăm deloc măsuri. Odată cu intrarea lui Marte în casa a 7-a, pentru Scorpioni toată luna iulie ar putea testa limitele cadrului relațional, s-ar putea să ducă la sepărări, despărțiri, partaj. S-ar putea să se agite apele și să nu înțelegeți ce se întâmplă. Însă, toate acestea vor avea în final o vibrație eliberatoare. 

Săgetător

Cei născuți în Săgetător nu se mai sfiesc să ceară ceea ce li se cuvine la locul de muncă și dau dovadă de o competivitate de zile mari, reușind să-și creeze premizele unei evoluții în ierarhia profesională, cu condiția de a nu ignora nevoile și dorințele colegilor lor. Intuiția ieșită din comun îi sprijină să-și pună la punct stratageme financiare de succes.

Capricorn

Capricornii au mult noroc, așa că  propriile oportunități în cucerirea inimii unei persoane speciale, ce strălucește prin frumusețe și inteligență, iar, dacă are deja un partener, își întărește fundația conexiunii cu acesta, inclusiv printr-o comunicare sensibilă, ce nu mai are nevoie câteodată de cuvinte.

Vărsător

Vărsătorul se confruntă și el cu creșterea responsabilităților ținând de familie și de casă. Extrem de protector, nu se poate reține uneori să controleze destinele persoanelor îndrăgite, ceea ce poate conduce la dispute înfierbântate cu acestea.

Pești

Peștii se impun pe latura socială, sunt admirați și căutați datorită atuurilor personalității lor.  Uneori, este necesar să-și pună în frâu predispoziția de a se impune cu orice preț într-o poziție de lider.

Cum influențează tranzitul lui Marte în Taur

Marte în Taur  este în Exil. În acest semn venusian, energia lui Marte are manifestarea cea mai deficitară. Tinde să se concentreze în păstrarea lucrurilor deja dobândite și din această cauză, rareori nativii cu Marte în Taur se apucă de ceva nou, în afară de cazurile când securitatea lor materială o cere insistent.

Este un semn de confruntare cu dorinâele proprii, fiindcă atașarea de lucrurile existente nu prea aduce progres, astfel încât se resimte puternic nevoia de a găsi noi formule de dezvoltare a resurselor și abilităților. Dar regenerarea cere creativitate, motiv pentru care  Marte în Taur  poate aduce o evoluție în relaâii pline de afecțiune și pasiune, care stimulează creativitatea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop dragoste iulie 2022: Zodiile care îşi găsesc sufletul pereche în această vară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si