"Toata lumea dansa, era fericita, se distra si dintr-o data s-a oprit muzica. Din ce am inteles, unii spun ca ar fi inceput de la o tigara, ar fi luat foc o draperie de la o tigara. Adevarul e ca da, se fuma in interior", a povestit Radu Iamandache.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Radu a povestit cum a scapat din calea flacarilor care au devastat clubul Bamboo. E ingrozit la gandul ca ar fi putut sa moara in infern, dar, din fericire, a scapat doar cu o fractura la picior: "Am iesit toti in spatele clubului, ca e doar o iesire si o intrare. Am iesit toti pe terasa, in spate. De acolo, nu aveai unde sa te duci. Am fost nevoiti sa sarim de la o inaltime de 3-4 metri si am aterizat pe pamant inghetat. Eu unul m-am ales cu asta... Dupa aia a trebuti sa mai merg prin zapada, sa ma catar cu piciorul vraiste... A fost cumplit. Si sa vezi oamenii cum urlau, alergau pe acolo, unii au ramas fara haine”.

CITITI SI: "Am vazut Colectiv in fata ochilor. Am zis gata, am murit". Tinerii raniti in incendiul de la Bamboo povestesc ingroziti prin ce au trecut

44 de persoane au ajuns, sambata, la spitalele din Capitala n urma incendiului izbucnit în clubul Bamboo, dintre acestea ramanand internate cinci, din care patru la Spitalul de Urgenta Bucuresti si una la Spitalul de Urgenta Pantelimon, potrivit datelor centralizate la nivelul Guvernului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si