Close sidebar
Close sidebar

Masina asta e unica in Romania! Cum arata bijuteria pe patru roti care costa 200.000 de euro

Si-a cumparat o masina de 200.000 de euro, unica in Romania si a venit cu ea pe litoral! George, un bogatas care facea furori in urma cu doi ani in statiunea Mamaia isi deschide acum o afacere de lux in Neptun. Cum arata bijuteria pe 4 roti si despre ce afacere e vorba, vedeti imediat.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum doi ani masina lui argintie, decapotabila, atragea ca un magnet femeile de pe litoral. Vi-l mai amintiti?

Vara aceasta George, craiul care a facut avere in Germania a vandut bijuteria de argint si si-a cumparat un nou bolid de lux auriu ca soarele, care este unic pe litoralul romanesc. A dat pe el nu mai putin de 200 de mii de euro!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Sa nu credeti ca Don Juan de Romania mai e burlac si dornic de aventuri ca altadata.

De plimbarile cu plete in vant se bucura acum doar iubita lui oficiala, cu care vrea sa se insoare. 

Regele masinilor de fite nu va fi anul acesta doar turist pe litoral. Isi deschide un beach-bar de lux  pe o plaja din Neptun. Toata aparatura profesionala a adus-o din Germania.

Pe boxele scumpe vor dansa zi lumina animatoare care mai de care mai frumoase, iar pe plaja afaceristul va organiza petreceri de pomina.

La marea deschidere a localului, care va avea loc pe 24 iunie, va canta Marcel Pavel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI