Momentul dramatic in care un medic a fost tarat din avion a fost surprins intr-un clip de 50 de secunde, care a primit peste 16.000 de re-tweet-uri inainte de a fi sters de catre Jayse D Anspach.
”United a suprarezervat si voia ca patru pasageri sa renunte in mod voluntar la locurile lor pentru angajatii care urmau sa munceasca urmatoarea zi.

Nimeni nu s-a oferit voluntar, asa ca United a decis sa aleaga pentru noi. Au ales un medic de origine asiatica si pe sotia sa. Insa, medicul trebuia sa munceasca a doua zi la spital si a refuzat sa fie voluntar”, a declarat Anspach.

Ulterior, fortele de securitate au intrat in avionul pregatit de decolare pentru a-l scoate fortat pe medic si l-au tarat in fata a sute de pasageri imbarcati in aeronava United Ailines.
Dupa zece minute, angajatii companiei i-au permis medicului sa se reintoarca in avion, iar acesta a fost surprins cu fata acoperita de sange.
”Trebuie sa ajung acasa”, scanda pasagerul indepartat in mod violent din avionul United.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Departamentul de Aviatie din Chicago a anuntat ca un ofiter de securitate implicat in acest incident a fost deja suspendat, iar asemenea actiuni nu sunt acceptate de catre conducerea aeroportului.
De asemenea, reprezentantii departamentului au anuntat ca vor lansa o investigatie, intrucat asemenea incidente nu sunt in conformitate cu standardele de operare de pe aeroportul Chicago.

Pasagera Audra D. Bridges a postat un alt video cu momentul dramatic, care a fost vazut de peste 400.000 de ori pe Facebook.
„Va rog sa distribuiti acest videoclip. Suntem in acest avion, iar United a suprarezervat zborul. Ei au selectat la intamplare oameni pentru a fi scosi, tocmai ca angajatii companiei sa aiba locuri. Acest barbat este un medici si trebuie sa fie dimineata la spital. Nu a vrut sa se dea jos. Suntem cu totii socati si extrem de dezgustati”, a scris Bridges.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si