Se pare că probleme de sănătate ale lui Andrew Tate nu sunt o noutate, el mergând chiar și în Dubai pentru un examen medical.

Ce probleme de sănătate are Andrew Tate

Potrivit unor radiografii, Andrew Tate ar suferi de mai multe anomalii la nivelul toracelui. Britanicul prezintă o leziune de dimensiuni considerabile în segmentul posterior al lobului superior drept.  

Citește și: Andrew Tate, o nouă postare controversată după ce judecătorii au decis ca aceștia să rămână în arest

În urma investigațiilor, au mai fost descoperite și posibile inflitrații nodulare ale septurilor interlobutare, dar și prezența unui hamatom la la nivelul plămânului.

Andrew Tate a fost dus la spital, din închisoare

În urma documentelor prezentate de Spynews.ro, analizele au arătat frotiuri cu aspect citologic benign la nivelul plămânilor. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Verdict în cazul Fraților Tate. Aceștia rămân în arest preventiv, decizia Curții de Apel București fiind definitivă

Potrivit unor surse, Andrew Tate suferă de o tumoră la nivelul traheii, bronhiilor și pulmonului ce are o evoluție necunoscută și imprevizibilă.  

Cerințele neobișnuite pe care le au Andrew și Tristan Tate în închisoare

Andrew și Tristan Tate au cerut un playstation în spatele gratiilor, dar și aparate de tuns pentru barbă, însă cererile nu au fost luate în considerare.

Citește și: Stenograme din dosarul fraților Tate. Cei doi au cerut fetelor să își retragă plângerile și au încercat să îi atragă pe George Simion și Diana Șoșoacă de partea lor

„Am fost în închisoare 61 de zile și nu mi s-a permis nici măcar o vizită, nici măcar copiii mei nu m-au putut vedea", a scris Andrew Tate pe Twitter.

„Tristan are un bebeluș de trei săptămâni pe care n-a avut oportunitatea să-l întâlnească încă pentru că fraţii sunt arestaţi dinainte ca acesta să fie născut”, a declarat, la începtul lunii februarie, avocata Tina Glandian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si