Bărbatul era internat la spitalul Elias în stare gravă, după ce a încercat să se sinucidă. Doctorul în vârstă de 59 de ani suferea de depresie, iar acesta ar fi fost motivul recurgerii sale la gestul extrem.

Cum s-a petrecut totul

Potrivit apropiaților, bărbatul suferea de depresie de aproape un an, timp în care lua și tratament.

Acesta a fost găsit în locuinţa sa de către fiica lui, care a sunat imediat la 112. Bărbatul s-a împușcat în cap cu o armă de tip airsoft cu bile de cauciuc. 

La faţa locului a ajuns o ambulanță cu medic și un echipaj SMURD care i-au acordat îngrijiri medicale, bărbatul fiind transportat ulterior la spital.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest incident.

Citește și: Mureș: Operațiune dificilă pentru salvarea a doi bebeluși născuți în ambulanță care au intrat în stop cardio-respirator. Trei echipaje SMURD au intervenit

„La data de 11 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 5 au fost sesizați privire la faptul că o persoană ar fi rănită, în urma folosirii unei arme neletale. La

fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj medical care a preluat persoana și a transportat-o la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul",   potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Colegiul medicilor a transmis un mesaj de condoleanţe 

Cu inimile îndurerate, transmitem cele mai profunde condoleanțe pentru pierderea Dr. Nicușor Brănescu. Suntem profund marcați de această veste tristă și ne unim în durerea familiei și a apropiaților în aceste momente de tristețe și grea încercare.

Citește și: Un copil de 7 ani s-a dus la școală cu o armă airsoft, în Constanța. Arma a fost confiscată de profesorul de Educație Fizică

Cuvintele pot părea neputincioase în fața unei pierderi atât de mari. Dr. Nicușor Brănescu a fost o persoană extraordinară, dedicată profesiei medicale și iubită de pacienți și colegi deopotrivă. Contribuția și eforturile sale în comunitatea medicală vor rămâne întotdeauna vii în amintirea noastră”, au transmis colegii săi pe pagina de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si