Medicul și europarlamentarul Tudor Ciuhodaru iese la atac, după ce în repetate rânduri i-a fost folosit numele și i s-au atribuit specialități pe care nu le deține, în vederea vânzării pe internet de medicamente și produse medicale neavizate de către persoane neautorizate. Acesta a depus plângere la Parchetul General, cu privire la infracțiunea de fals informatic.

Citeste si: Medicul ginecolog Florian Robe de la Polizu, susținut de un grup de foste paciente. "Opriți acest măcel public!"

Plângerea a fost trimisă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași

Plângerea medicului a fost înregistrată și trimisă, împreună cu înscrisurile anexate, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.
Într-un articol publicat în MedPortal, Tudor Ciuhodaru este numit șeful Catedrei de chirurgie vasculară a creierului a Academiei de Științe Medicale din România, neurochirurg practician, în condițiile în care acesta nu deține această funcție, fiind medic primar Medicină de Urgență.

Citeste si: EXCLUSIV: A patra victimă a medicului ginecolog Florian Robe rupe tăcerea. Care sunt acuzațiile aduse de fosta pacientă?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare imaginea acestuia este asociată cu reclame care conțin anumite medicamente, punându-i la îndoială imaginea sa. 

Medicul mai adaugă că afirmațiile mincinoase formulate și transmise către opinia publică duc la denigrarea și defăimarea acestuia. 

Medicul ginecolog Florian Robe de la Polizu, susținut de un grup de foste paciente. "Opriți acest măcel public!"

Noi evoluții în cazul medicului ginecolog Florian Robe, acuzat că a lăsat să moară mai mulți bebeluși născuți prematur. În timp ce apar noi acuzații de la presupuse victime ale medicului de la Polizu, zeci sau chiar sute de foste paciente ale medicului ginecolog îl susțin într-un grup creat pe Facebook.

Citeste si: Mama fetiței pe care Florian Robe a lăsat-o să moară într-un sac face declarații cutremurătoare: „Într-o caserolă a zis că ar fi auzit un foșnet”

În spațiul public, se ridică tot mai multe voci care cer  o anchetă echilibrată  a medicului Florian Robe și care solicită oprirea "linșajului mediatic" înainte de stabilirea adevărului în instanță.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si