Nelu Ploieșteanu a lăsat în urma sa melodii celebre. Ultima lui colaborare a fost cu Alex Velea. Ploieșteanu a avut o colaborare neașteptată cu Velea și cu Jon Băiat Bun. În urmă cu doar câteva luni, cei trei au lansat o piesă hit care a făcut furori în mediul online, și nu numai. Melodia se numește „Vine Poliția!” și a strâns aproximativ 3 milioane de vizualizări pe Youtube. Majoritatea comentariilor lăsate melodiei se adresau artistului Nelu Ploieșteanu.

Citeste si: VIDEO- Nelu Ploieșteanu, ultimul mare lăutar al țării, înmormântare ca-n pandemie

După moartea lăutarului Nelu Ploieșteanu, internauții și-au amintit piesa și au adăugat comentarii de condoleanțe în memoria lui. „RIP Nelu Ploieșteanu 🙏🏻❤/Dumnezeu sa te ierte domnul Nelu Ploieșteanu, chiar acum câteva săptămâni am dat noroc și am vorbit la Slanic Moldova. Ai fost și vei fi o legenda! Dumnezeu sa te ierte!!!/ Drum lin catre stele, maestre..!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace! 😞/ Dumnezeu să îl odihnească pe maestrul Nelu! Ne va fi dor de muzica lui!/ Nelu Ploiesteanu, sa te ierte Dumnezeu! Odihneste te in pace./ Nea Nelu' din pacate a incetat din viata azi dimineata pe data de 2.04.2021.
𝓓𝓻𝓾𝓶 𝓵𝓲𝓷 𝓬𝓪𝓽𝓻𝓮 𝓼𝓽𝓮𝓵𝓮 𝓝𝓮𝓪 𝓝𝓮𝓵𝓾'😌/ A încheiat cariera într-un mare fel. RIP Nelu Ploieșteanu! 🏴”, au

fost doar câteva comentarii de la piesa ”Vine Poliția”, ultima cântată de Nelu Ploieșteanu.

Citeste si: Nelu Ploieșteanu a avut un singur copil. Cine este și cu ce se ocupa Mihăiță Ploieșteanu

Alex Velea și Jon Băiat Bun au transmis mesaje pline de emoție în memoria lui Ploieșteanu

Traperul Jon Băiat Bun a transmis: „Dumnezeu să te odihnească în pace, maestre! A fost cea mai mare onoare să cânt alături de dumneavoastră!”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alături de Alex Velea și Jon Băiat Bun și Nelu Vlad de la Azur, Irina Loghin, Dan Negru, Simona Gherghe, Maria Dragomiroiu au menționat sincere condoleanțe.

„Așa vreau să rămâneți în amintirea mea, maestre. Condoleanțe familiei!”, a scris Alex Velea pe contul său de Instagram.

Melodii celebre ale lui Nelu Ploieșteanu

Ion Dumitrache, cunoscut drept Nelu Ploieșteanu s-a născut pe 16 decembrie 1950, în Ciorani, județul Prahova. Artistul a cântat de la vârsta de 18 ani. Ploieșteanu a scos peste 30 de albume cu muzică lăutărească și de petrecere.

Citeste si: Gabi Luncă, celebra cântăreaţa de muzică lăutărească, a murit răpusă de coronavirus. Avea 81 de ani

melodii celebre Nelu Ploiesteanu
A murit Nelu Ploieșteanu.[Sursa foto: Facebook]

Nelu Ploieșteanu a devenit cunoscut pentru melodii precum: „Dă mamă cu biciu' în mine”, „Mărioară viață amară”, „Ionică Ionică”, „Pe vale mă duc, pe deal mă întorc”, „Bucureștiul meu iubit”, „Veni vremea vresniciei”, „De-ai fi tu salcie la mal”, „Trec țiganii”, „Jelem”, „Țigane ai îmbătrânit” sau „Zărzărică, zarzarea”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu, apel disperat pentru Ludovic Orban! Ce i-a cerut politicianului: „Tata a îmbucurat inimile acestei țări...”

Artistul Nelu Ploieșteanu a murit pe 2 aprilie 2021, din cauza complicațiilor generate de Sars-Cov-2.

Citeste si: S-a adeverit ce a prezis Carmen Harra! Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si