Primul indiciu al deteriorării este pierderea strălucirii, lucru datorat de obicei traficului pietonal continuu, care macină murdăria în podea, creând zgârieturi ce reduc proprietățile reflectorizante naturale ale pietrei. Astfel, este important să se acceseze un serviciu profesional de șlefuire marmură sau piatră naturală, realizat de către o echipă de profesioniști.

În ce constă procesul de șlefuire piatră naturală?

Procesul de lustruire sau șlefuire al pietrei naturale se realizează cu un aparat șlefuitor, echipat cu ax rotativ pe care se montează discuri abrazive de intensități diferite.

Aparatul este dotat cu un rezervor de apă, pentru a preveni răspândirea pulberilor de marmură sau a oricărui alt tip de piatră naturală. Se realizează o serie de șlefuiri consecutive până se obține luciul mecanic.

Citeste si: Un medic de la ATI lansează un mesaj copleșitor: „Se stinge o întreagă generaţie de bunici”

Actul șlefuirii curăță suprafața pardoselii, eliminând astfel defectele de suprafață, petele, zgârieturile, crăpăturile sau denivelările. Excesul de apă și reziduuri este apoi colectat cu un aspirator special de lichide. Pardoseala este gata pentru a fi tratată mai departe cu soluții care-i conferă un luciu de durată și rezistență îndelungată. Aceste tratamente sunt cristalizarea și impermeabilizarea pietrei naturale.

Care sunt serviciile oferite de către o firmă profesională de șlefuit și lustruit piatra?

Serviciile prezentate anterior pot fi realizate doar de către o echipă de profesioniști cu experiență, dotată cu echipamentele necesare pentru a reda strălucirea oricărei suprafețe.

Când vine vorba de profesionalism și rezultate remarcabile, poți conta pe ajutorul celor de la Master Stone Clean. Echipa de profesioniști oferă servicii de lustruire a pardoselilor din piatră, executate la timp și în bugetul aferent.

Citeste si: Propunere OMS: Viteza maximă admisă în orașe să nu depășească 30 de km/h

Poți opta pentru o gamă personalizată de servicii, în funcție de preferințe și de gradul de uzură al pardoselii.

Echipa de profesioniști va evalua inițial suprafața de piatră pentru a stabili ce procese sunt necesare pentru a obține rezultatele dorite. Iată care sunt serviciile oferite de Master Stone Clean:

· Lustruire și șlefuire piatră naturală

· Curățare și decapare adezivi, chit și impurități

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

· Cristalizare

· Impermeabilizare

· Șlefuire suprafețe verticale sau aflate la înălțime

Cu ajutorul echipamentelor și uneltelor pentru serviciul de curățare și decapare, echipa de profesioniști poate elimina resturile și reziduurile inestetice de pe suprafața pardoselilor: silicon, lac întărit sau adezivi. Cristalizarea duce la întărirea și mărirea rezistenței suprafeței de piatră, iar serviciul de impermeabilizare ajută la acoperirea porilor rocii și prevenirea infiltrării lichidelor ce pot dăuna țesutului mineral.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii rock. A murit Dusty Hill, basistul trupei ZZ Top

Beneficiază de avantajele unei echipe de profesioniști în curățarea și lustruirea pietrei naturale!

O suprafață placată cu piatră naturală necesită recondiționări periodice, ce pot fi realizate numai de către o echipă de profesioniști. Alegerea unei echipe cu experiență este esențială în obținerea unor rezultate remarcabile și durabile.

Specialiștii de la Master Stone Clean îți oferă următoarele beneficii, atunci când apelezi la serviciile lor:

· Consultanță cu privire la starea suprafeței din piatră

· Dotări și echipamente moderne și adecvate

· Expertiză și experiență în realizarea procedurilor

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

· Servicii variate de lustruire și tratare piatră naturală

· Costuri avantajoase

· Livrare la timp a lucrărilor de șlefuire

Indiferent dacă ai nevoie de servicii de șlefuire marmură sau oricare altă piatră naturală, poți conta oricând pe o echipă de profesioniști pregătită să realizeze o lucrare ca la carte. Te vei bucura în acest fel de eleganța oferită de piatra naturală!

Citeste si: CITEȘTE: De ce înșală femeile. Reprezentantele sexului frumos trădează mai mult decât bărbații


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si