Mercur direct Fecioară. În mișcarea sa liberă și directă, atunci când traversează o anumită zodie, Mercur retrograd amplifică calitățile și caracteristicile zodiei în care intră.

Iată ce se va întâmpla când Mercur va avea o mișcare directă în zodia Fecioară!

Mercur iese din retrograd începând cu 1 octombrie 2022

După trei săptămâni în care Mercur a mers retrograd, a venit vremea ca acesta să își reia cursul normal, tot în zodia Fecioară.

Zodiile încă mai simt influența puternică a lui Mercur care străbate zodiile Fecioară și Balanță pentru a treia oară. 

Cât timp Mercur a retrogradat a încurcat aspecte precum ideile, scrisorile, planuri, relații sau anumite plecări. Cu toate acestea, a ținut să favorizeze aspecte precum odihna, somnul, relaxarea, meditația, analizarea problemelor din trecut. 

Cu Mercur în Fecioară, totul este analizat aspru, dar atunci când își reia mersul direct, drumul spre succes poate întâmpina multe obstacole.

Citeste si: Jupiter se află luni la cea mai mică distanță de Pământ. Astronomii explică ce se va întâmpla

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Retrogradarea planetei Mercur favorizează, totodată, exprimarea liberă, comunicarea cu ceilalți, activitățile sociale, negocierile, întâlnirile, călătoriile, tot ceea ce ține de dezvoltarea noastră socială.

Astfel în perioadele în care Mercur este în mișcare retrogradă pot apărea mici accidente, pierderi, eșecuri, neînțelegeri, neînțelegeri cu familia sau colegii, discuții neplăcute în cuplu sau chiar despărțiri. Planetele intră în mișcări retrograde în intervale diferite de timp și au efecte diferite. 

Mercur direct Fecioară

Mercur iese din retrograd și intră în mișcare directă în zodia Fecioară

[Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi perioada în care Mercur are o mișcare directă în zodia Fecioară

Din ziua în care Mercur va trece la o mișcare directă, zodiile vor putea vedea mai clar detalii despre problemele cu care s-au confruntat cât timp Mercur a fost retrograd. 

Nativii din zodiac trebuie să se înarmeze cu răbdare, iar în cele ce urmează vor fi liberi să planifice activități, întâlniri, semnarea unor acte, luarea unor decizii și achiziții importante pe care le-am amânat ceva timp.

Citeste si: Luna Nouă în Balanță pe 25 septembrie. Cum impactează zodiile prima lună nouă din toamna anului 2022

Când iese din retrograd, Mercur în Fecioară face un aspect de careu cu Marte în Gemeni. Acest lucru va accentua conflictele, provocările, agitația, gândirea pe grabă, limba ascuțită si comunicarea impulsiva, dar și temperamentul agresiv. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nu este un moment tocmai bun pentru a lua decizii importante sau pentru a negocia. Relațiile devin dificile în acest moment. Aspectele financiare, fiscale sau bancare reprezintă un motiv de îngrijorare în perioada următoare. 

Reușim să trecem cu bine peste această perioadă dacă ascultăm și gândim de două ori înainte de a vorbi!

Citeste si: Mercur retrograd în Fecioară. Cum vor fi afectate zodiile în perioada 23 septembrie- 2 octombrie 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si