Mercur în berbec 2022. De pe data de 27 martie Mercur se mută pentru o perioadă în zodia Berbec și îndeamnă la înțelepciune și la analizarea mai profundă în cazul situațiilor cu care ne confruntăm în fiecare zi.

Mercur se află în tranzit în zodia Berbec începând cu 27 martie 2022

De duminică, 27 martie, când Mercur intră în zodia Berbecului, tranzitul devine unul favorabil pentru persoanele care lucrează cu informațiile.

Modul de percepere și de obținere al informațiilor necesare este în creștere începând cu această dată. Informațiile ce fac referire la călătorii, obținerea de documente și schimbul de informații au loc mult mai rapid. 

Citeste si: Cea mai norocoasă zodie în aprilie 2022. Horoscop complet pentru a patra lună a anului

Tot în această perioadă relațiile cu familia și rudele devin mai active și apare dorința de a cunoaște oameni noi cu același mod de gândire ca al persoanei în cauză, dar și intenția de a participa la competiții de cultură.

mercur în berbec

Ce se întâmplă cu zodiile când Mercur ajunge în zodia Berbec?

Cum sunt afectate zodiile de Mercur în Berbec

Ziua de 27 martie poate reprezenta o zi excelentă pentru restart din punct de vedere psihologic, în special pentru zodiile născute vara și toamna, adică zodiile Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion.

Berbec

În această perioadă Berbecii devin mai încrezători în forțele proprii. Finalul lunii martie îi va plasa pe un piedestal, iar cei din jur se vor raporta diferit la ei și vor primi tot respectul pe care l-au cerut mai ales în ultimii doi ani.

Taur

Taurii sunt confuzi din punct de vedere sentimental și nu știu ce să mai creadă despre relația în care se află.

Gemeni

Au nevoie de o reechilibrare din punct de vedere energetic, o abordare mai exactă a problemelor lor sufletești. Dacă vor continua să se bazeze pe superficialitate vor avea foarte multe lucruri de pierdut.

Rac

Nativii Raci fac socoteli și își schimbă percepția când vine vorba despre gestionarea finanțelor pe care le au.

Leu

Sunt mai repeziți spre deosebire de alte perioade ale anului în care dura până când făceau ceva. Începutul lunii aprilie va fi unul cu probleme pe plan sentimental. Tranzitul lui Mercur le poate da soluția pentru a preîntâmpina posibilele certuri în cuplu în luna aprilie.

Fecioară

Nativii Fecioară își dau seama că nimeni nu merită empatia lor și devin mai atenți când vine vorba despre ajutorul pe care să îl acorde celor din jurul lor.

Citeste si: Horoscop dragoste aprilie 2022. Luna aprilie vine cu momente neașteptate pentru mai mulți nativi ai zodiacului

Balanță

Au tendința de a duce totul într-o extremă, iar încăpățânarea îi poate face să piardă adevărurile de care au nevoie pentru a ieși din impas.

Scorpion

Scorpionii se axează spre abordarea unui nou stil de viață și devin un exemplu pentru ceilalți.

Săgetător

Se lovesc de o oportunitate care ar putea fi unică în viețile lor. Fie este vorba despre un câștig financiar semnificativ, fie au șansa de a se muta acolo unde își doreaude foarte mult timp.

Capricorn

Nativii din Capricorn își pierd ușor răbdarea, iar în unele cazuri pot intra fără probleme în conflicte imense.

Vărsător

Sunt visători în această perioadă și unele obstacole îi vor zdruncina și îi vor coborî cu picioarele pe pământ.

Pești

Peștii devin din ce în ce mai optimiști și asta pentru că astrele le arată în această perioadă luminița de la capătul tunelului, astfel că pot găsi soluții în rezolvarea problemelor pe care le întâmpină.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

mercur  în berbec

Mercur ajunge în zodia Berbecului.

Când își schimbă Mercur semnul zodiacal

Pe data de 27 martie Mercur va trece din Pești în zodia Berbecului și va accentua sectorul comunicării. Mare atenție la partea de dezinformare. Următoarea schimbare a zodiei pentru Mercur va în zodia Taur.

Perioade Mercur retrograd în 2022:

14 ianuarie- 4 februarie 2022

10 mai- 3 iunie 2022

10 septembrie- 2 octombrie 2022

29 decembrie 2022.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Fazele lunii aprilie 2022: Când este Luna Nouă şi Luna Plină

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si