Mercur intră în Leu începând cu 19 iulie 2022. Începând cu data de 19 iulie 2022, planeta Mercur intră în zodia Leu, iar odată cu acest eveniment mulți dintre nativii zodiacului vor finaliza activități pe care până acum le-au amânat.

Mercur se află în Leu în perioada 19 iulie- 3 august 2022

Leii sunt vedetele zodiacului, asta dacă sunt lăudați și apreciați.

Acești nativi sunt cursjoși, îndrăzneți, independenți și siguri de sine atunci când sunt înconjurați de oameni.

Însă, dacă le-ai neglijat personalitatea și tot ceea ce oferă, atunci își vor arăta puterea și nu vor fi prea toleranți. Soarele îi ajută întotdeauna pe nativii din zodia leu să împrăștie lumină peste tot, mai ales în sufletele celor apropiați.

De aceea, uneori trebuie să luăm exemplu de la acest semn pentru a ne înțelege ego-ul de care dăm dovadă de cele mai multe ori.  

Citeste si: Horoscop august 2022: Zodiile care au parte o un final de vară de vis

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mercur, planeta înțelepciunii, așa cum mai este denumită în astrologie, va aduce noi oportunități în plan profesional, mai ales pentru acei nativi care sunt dezorientați în această perioadă.

Cum se manifestă Mercur în Leu?

Din cauza influenței lui Mercur, soluțiile pentru a ieși dintr-o anumită situație nu vor fi prea ușor de găsit, însă acest lucru va aduce unele beneficii în dezvoltarea personală. 

Cum influențează tranzitul lui Mercur în Leu?

Berbec

În ultima vreme, berbecii au trecut prin anumite stări, de la extaz la agonie. Însă, odată cu influența planetei Mercur,  starea și energia nativilor se va schimba. Astfel, în viața berbecilor se va instala calmul, atât în relațiile profesionale, cât și în cele sentimentale.

Citeste si: Horoscop dragoste iulie 2022: Zodiile care îşi găsesc sufletul pereche în această vară

Taur

Taurii pot trece prin situații mai dificile. În relația de cuplu se tem de abandon și din această cauză tind să se agațe prea mult de partener. Totodată, aceștia tind să se implice în situații din care greu mai pot scăpa.

Gemeni

Gemenii nu se complică prea mult și găsesc rapid soluții la problemele care apar în această perioadă. Aceștia pot face față cu ușurință conflictelor. Până la începutul lunii august, nativii gemeni vor fi ceva mai feriți necazuri.

Rac

Datorită planetei Mercur, nativii zodiei rac își pot găsi în sfârșit liniștea. Conștientizează că mai au multe de reparat, dar e foarte important să știe ce au de făcut cu exactitate. 

Leu

Leii vor fi cei mai avantajați dintre toate semnele zodiacale.

Nativii de foc vor avea noroc pe toate planurile, deoarece Mercur le luminează calea.

Citeste si: Horoscopul săptămânii- ce ne aduce luna plină în Capricorn

Fecioară

Fecioarele vor începe noi proiecte care le va aduce mari beneficii. Planeta Mercur le oferă toate variantele de lucru, iar acestea trebuie doar să facă alegerile potrivite.

Balanță

Balanțele sunt preocupați mai mult de sectorul amoros. Au imaginația atât de bogată încât pot suferi din cauza scenariilor negre pe care și le fac. 

Scorpion

Scorpionii nu vor avea cea mai bună dispoziție. Atitudinea lor față de problemele celorlalți îi pot descuraja. Însă, este important să dea dovadă de mai multă empatie și responsabilitate.

Săgetător

Săgetătorii pot avea noroc în afaceri. Stau foarte bine la capitolul câștiguri din muncă cinstită în această perioadă. 

Citeste si: Venus intră în Rac începând cu 17 iulie 2022. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Capricorn

Capricornii fac eforturi mari pentru anumite persoane, chiar dacă nu sunt prea încântați. În această perioadă, ar fi bine să renunțe să privească totul cu superficialitate.

Vărsător

Vărsătorii se implică foarte mult în proiectele pe care le-au început, dar pe care abia le vor putea duce la capăt. Nu e recomandat să alerge după mai mulți iepuri în același timp. 

Pești

Peștii se simt excelent în preajma unor persoane sincere și care le vor binele cu adevărat. Să nu vă fie teamă să vă deschideți mai mult sufletul în această perioadă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si