În perioada 23 august-15 septembrie 2023, Mercur va fi retrograd în Fecioară. O nouă etapă a vieții pentru mulți dintre nativi. Decizii importante în situații neașteptate, intrarea într-o nouă etapă și multe surprize, unele mai puțin plăcute, sunt așteptate în această lună pentru zodii. Capricornii și Balanțele vor simți cel mai mult efectele lui mercur retrograd.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii vor trăi în luna august ghidați de mercur retrograd.

Nativii din zodia Berbec vor trece într-o nouă etapă a vieții, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Instinctul este singura salvare a Berbecilor, care vor trebui să ia decizia vieții.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii experimentează probleme în viața amoroasă, care trece printr-o cumpănă, din cauza unor motive care nu țin neapărat de ei. Alegerile făcute în această perioadă vor afecta viitorul nativilor pe o perioadă îndelungată de timp.

Citește și: EXCLUSIV- Lună Plină 1 august 2023 în Vărsător. Sfaturile astrologului Nicoleta Ghiriș pentru fiecare zodie în parte: ”O încărcătură mare emoțională, frici și angoase”

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru Gemeni, cea mai dificilă decizie în această perioadă va fi unde să își petreacă vacanța, dacă să fie la mare, la munte, dacă să plece cu persoana iubită, singuri sau cu familia.

Dacă nu sunt atenți la detalii, vacanțele pot deveni o povară pentru nativi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii suferă pentru că mercur retrograd le aduce către rezolvare o situație neplăcută din trecut. Amânarea nu mai este o soluție, iar rezolvarea acestei situații va da bătăi de cap Racilor.

Mercur retrograd afectează zodiile în luna august

Mercur retrograd afectează zodiile în luna august

[Sursa foto: Freepik]

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din Leu trec într-o nouă etapă profesională. După multe eforturi de a avansa în carieră, inevitabilul s-a produs. Atenție însă, pentru că nu tot este exact cum pare și s-ar putea să fiți surprinși, dar nu într-un mod tocmai plăcut.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Feciorele au la picioare tot ce și-au dorit vreodată. Momente minunate pe plan personal și liniște la locul de muncă. Mercur retrograd se resimte în casa Fecioarelor pe planul sănătății, care trebuie investigat. Deși au amânat verificările medicale, Fecioarele sunt conștiente că trebuie să se ocupe de starea sănătății.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop 1 august 2023: O lună excepțională pentru aceste zodii. Vă veți simți apreciați la adevăratul potențial

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Zodia Balanță experimentează efectele lui mercur retrograd din plin. Trec, fără să își fi propus într-o nouă etapă a carierei, venite din urma unei demisii, concedierii sau alte oferte. Situația nu pare totuși atât de gravă, pentru că primesc susținere din partea partenerului, dar decizia le aparține doar lor.

Zodiile trec prin schimbări majore din cauza lui mercur retrograd

Zodiile trec prin schimbări majore din cauza lui mercur retrograd

[Sursa foto: Freepik]

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Totul se anunță la limită pentru Scorpioni, care își dau peste cap planurile de vacanță în urma unei vești care nu îi bucură prea tare. Viața amoroasă merge ca pe roate, dar decizia pe care trebuie să o ia, cât mai repede, le poate afecta parcursul relației.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Viața nu este mereu roz, iar Săgetătorii știu deja. După o etapă de prosperitate, în luna aceasta, banii devin o problemă. Investițiile în dorințele din ultimul timp se pare că nu au fost decizia cea mai bună, pentru că acum trebuie să investiți în nevoi, iar spre deosebire de dorințe, nevoile nu pot fi amânate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii decid să facă schimbări radicale în această lună. Fie că vorbim de mutări, de schimbare profesională sau de începerea unui nou ciclu de studii, trebuie cântărite foarte bine avantajele și dezavantajele. Deciziile pripite, luate fără a fi cântărite, pot provoca situații neplăcute.

Citește și: Horoscopul săptămânii

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii își schimbă percepția asupra unor lucruri care credea că vor rămâne permanente. Planurile de viitor pare că sunt pe valea prăpastiei, iar orizontul nu mai este deloc aproape. Va trebui ca nativii să se orienteze spre cele face lor bine, nu spre ce le este recomandat de alții.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii pești sunt mereu cu un pas în față, dar mercur retrograd îi surprinde nepregătiți în această perioadă. Se anunță schimbări care nu țin neapărat de deciziile personale, dar care vă pot afecta indirect. Fiți precauți față de cine vă petreceți timpul, pentru a nu experimenta sentimente negative.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Luna Nouă august 2023: Cum sunt zodiile influențate? Noroc mare pentru unii nativi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si