Mercur retrograd decembrie 2022. Iată cum vor fi afectate zodiile de Mercur în retrograd!

Ce semnifică Mercur în retrograd?

Mercur îl reprezintă pe Hermes și este planeta care guvernează comunicarea, gândirea, învățarea și călătoria. Și când este retrograd -  când 'pare' să se deplaseze înapoi pe orbita sa- acele zone ale vieții devin un pic haotice.

Citește și: Horoscopul săptămânii

În timpul în care este retrograd, te poţi aștepta la complicații, dar şi la răsturnări de situaţie bune în unele cazuri.

Perioadele cu Mercur retrograd sunt cunoscute ca un timp al haosului cosmic și asta pentru că planeta are control asupra tuturor lucrurilor de natură logistică. Gândirea, scrierea, comunicarea, calcularea, se încadrează în jurisdicția planetară a lui Mercur. Atunci când se retrogradează, poate avea în mod evident un impact major asupra carierelor noastre.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În această perioadă este foarte posibil ca toate lucrurile să fie pe dos.

Decât să depuneți eforturi sau să găsiți moduri noi de rezolvare, este o perioadă ideală de a lua o pauză bine-meritată. Nu vă stresați cu multe lucruri.

Cum sunt impactate zodiile de acest fenomen astrologic?

Berbec

Berbecii se vor simți foarte obosiți în această perioadă. Anul 2022 le-a adus foarte multe provocări. Aceștia trebuie să învețe să fie mai relaxați și să nu se mai complice cu lucrurile care nu țin de ei.

Taur

După o perioadă de stres, iată că lucrurile vor fi din ce în ce mai bune pentru Tauri. Deși credeau că anul se va termina prost, iată că lucrurile iau o altă întorsătură. Lăsați-vă purtați de val!

Gemeni

Gemenii vor să se reorienteze în noul an. Mercur retrograd le aduce noi perspective la final de lună. Se pare că rutina i-a afectat destul de mult, așa că este timpul să facă noi schimbări în viață!

Rac

Racii au de depășit câteva obstacole la final de an. Se pare că Mercur Retrograd aduce noi provocări chiar pe final de an. Nu vă lăsați descurajați! Este ultima provocare, cea care vă va face să realizați anumite lucruri, care vor fi în favoarea voastră!

Leu

Leii se confruntă cu stări de oboseală în Mercur Retrograd. V-ar face bine mai multă relaxare, voie bună, plimbare în natură. De asemenea, ieșirile cu prietenii sau persoana iubită va fi tot ce este benefic pentru voi!

Fecioară

Fecioarele se gândesc la noi perspective pentru viitor. Anul 2022 a fost un an dificil pentru voi. Dacă aceștia credeau că se vor simți plictisiți, iată că Mercur Retrograd vine cu noi perspective.

Balanță

Nativul zodiei balanță va avea parte de numeroase gânduri contradictorii în această perioadă, gânduri care vor acapara în întregime mintea sa. Va începe să gândească irațional, iar acest lucru îi va produce un dezechilibru karmic puternic.

Scorpion

În perioada în care Mercur retrograd își va pune amprenta, scorpionul va da dovadă de foarte mult calm, un lucru destul de neobișnuit pentru un nativ atât de vulcanic.

Săgetător

În această perioadă, nativul săgetător va trebui să fie foarte organizat pentru perioada în care Mercur retrograd își va face apariția. Acest lucru va trebui realizat urgent, pentru ca nativul de Foc să evite anumite probleme ale anului 2022.

Capricorn

Nativii zodiei capricorn ar trebui să profite de această etapă pentru a se organiza mai bine. Este o perioadă benefică pentru a vă pune la punct treburile. Aveți idei bune, sunteți inspirați și trebuie să vă asigurați că nu vă scapă nimic din vedere. Cereți ajutorul acolo unde este cazul, pentru că lucrurile merg mult mai bine în echipă, unde sunt mai multe păreri.

Vărsător

Vărsătorul va avea parte de un dezechilibru karmic, deoarece va simți foarte multă dezamăgire, deși nu îl vor răni toți oamenii din jurul său. Va dramatiza foarte mult, iar acest lucru îl va determina să renunțe la oameni care îl iubesc.

Pești

Mercur retrograd se va afla în casa familiei tale, iar dramele domestice vor fi la ordinea zilei. Încearcă să stai departe de conflicte și să îți controlezi limbajul, ca să nu rănești oamenii pe care îi iubești.

Citește și: Venus în Capricorn în harta natală. Ce spune despre tine acest aspect din astrogramă

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si