Mercur retrograd în septembrie 2022. Perioada de Mercur retrograd a căpătat o reputație destul de negativă de-a lungul vremii, însă acest aspect este doar un mit, căci astrologic vorbind este un fenomen ce ne aduce o mulțime de revelații și ne ghidează pe calea benefică fiecăruia dintre noi.

Mercur retrograd va începe pe 9 septembrie și guvernează chestiuni logistice, precum comunicarea, tehnologia, sincronizarea și multe altele.

Perioadele sale retrograde pot fi uneori neplăcute, deoarece pot provoca întârzieri și ne pot cere să încetinim pentru a revizui lucrurile în unele domenii.

Retrogradarea lui Mercur începe în zodia Balanță, care ne oferă energia sezonului acestei zodii. Mai mult, acesta este un moment pentru a revizui chestiunile legate de parteneriate. Indiferent dacă aceasta înseamnă abordarea problemelor vechi în relațiile romantice sau renegocierea contractelor în afaceri.

Însă cu două săptămâni mai târziu, pe 23 septembrie, Mercur își va întoarce pașii în Fecioară, ceea ce ar putea provoca încurcături în programele noastre sau confuzii când vine vorba de detalii.

Mercur retrograd în septembrie 2022: Ce zodii vor fi afectate de acest fenomen astrologic?

În perioada retrogradării planetei Mercur, zodiile: Berbec, Capricorn și Gemeni trebuie sa aibă mai multă grijă la modul în care comunicare.

Una dintre zodiile care nu este împotriva cu acest Mercur retrograd este zodia Berbec.

Berbecii sunt în opoziție cu Balanța și poate exista un conflict între acești nativi, un conflict deschis de comunicare ineficientă și aici soluția este ca Berbecii să încerce să asculte și pe celălalt. Berbecul, vulcanic din fire, este posibil să nu înțeleagă ceea ce i se spune și astfel Berbecul are nevoie să fie armonios, mai ales în comunicare.

Iată ce înseamnă, de fapt, acest fenomen astrologic pe care cei mai mulți îl consideră unul negativ?

Mercur e planeta comunicării, a logicii, a informațiilor și a comerțului. Conform superstițiilor despre mișcarea lui retrogradă a lui Mercur, aflăm că nu trebuie să începem proiecte noi sau să semnăm contracte, să nu cumpărăm lucruri scumpe sau electronice și să ne așteptăm ca vreo călătorie să nu decurgă conform planurilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop septembrie 2022: Viaţa acestor zodii se schimbă complet în prima lună din toamnă

Mercur retrograd în septembrie 2022: Cum sunt afectate zodiile?

Mercur retrograd în septembrie 2022: Cum sunt afectate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscopul marilor iubiri ale toamnei 2022. Cine își va găsi perechea perfectă până la finalul anului?

Mercur retrograd înseamnă mai mult decât situații tensionate și întârzieri. Aceasta poate fi o perioadă foarte benefică în care să-ți revizuiești trecutul și direcția în viață și să analizezi mai bine unele situații.

Mercur retrograd bate la ușă în luna septembrie, iar schimbările le vor simți majoritatea zodiilor.

Mai mult, mercur retrograd ne poate încuraja să alegem corect, ne oferă toată dispoziția necesară pentru a conștientiza anumite aspecte legate de viaţa personală.

Mercur retrograd: 10 septembrie- 2 octombrie 2022

Mercur își va începe mișcarea retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. Astfel, vom lucra mai mult la relațiile și parteneriatele vechi, atât cele amoroase cât și cele profesionale.

Mercur retrograd: 29 decembrie 2022

Pe 29 decembrie, Mercur își va începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. Și în ultimele zile ale anului, ne vom da seama cât de bune au fost deciziile profesionale luate în 2022.

Totodată, intrăm în luna septembrie cu multă energie retrogradă, care va deveni mai intensă pe măsură ce zilele trec. Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto se învârt „invers” deja, iar planeta comunicării Mercur se va alătura petrecerii pe 9 septembrie. De asemenea, ne îndreptăm încet, dar sigur, spre puternicul Marte retrograd care va domina ultimele două luni ale acestui an.

Citeste si: Venus în Fecioară, începând cu 4 septembrie 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic al planetei iubirii

Mercur retrograd în septembrie 2022: Cum sunt afectate zodiile?

Mercur retrograd în septembrie 2022: Cum sunt afectate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Deși acest retrograd nu începe până pe 30 octombrie, Marte va intra oficial în perioada umbră pre-retrogradă pe 3 septembrie. Ceea ce înseamnă că unele dintre temele cu care ne vom ocupa în timpul retrogradului ar putea începe să apară deja.

Tranzitul lui Venus în Fecioară și Balanță – 5 septembrie/ 29 septembrie

Planeta romantică Venus va fi în tranzit prin Fecioară pentru cea mai mare parte a lunii septembrie, apoi se va intra în Balanță în ultimele zile ale lunii. Astfel, pe 5 septembrie, planeta Venus, orientată spre dragoste și valori, se va alătura Soarelui în Fecioară, adăugând un pic de eleganță și rafinament actualului cocktail cosmic. Așadar, cu Venus în Fecioară timp de câteva săptămâni, ne vom simți puțin mai pretențioși în ceea ce privește cuceririle romantice.

Pe 29 septembrie, planeta iubirii Venus intră în Balanță. Balanța este unul dintre semnele zodiacale guvernate de Venus, așa că aceasta marchează o întoarcere minunată pentru planeta romantismului. Acest tranzit va intensifica sentimentul de diplomație și estetică artistică și evidențiază concentrarea asupra parteneriatelor noastre.

Citeste si: Horoscop sănătate septembrie 2022. Trei zodii care vor avea mari probleme

În timp ce Mercur retrograd poate complica lucrurile în relații, această energie ne poate ajuta să aducem o armonie  necesară vieții noastre amoroase și să ne sporim atracția față de frumos.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si