Ziua Îndrăgostiților  se apropie și deși scopul ei este de a celebra iubirea între parteneri, unora nu le place această sărbătoare și o cred ușor superficială. Unii oameni aleg ca de Ziua Îndrăgostiților să le transmită mesaje amuzante celor dragi lor pe tema aceasta.

Valentine's Day  se sărbătorește an de an pe data de 14 februarie 2024. În rândurile ce urmează ți-am pregătit câteva mesaje haioase pe care să le postezi la statusul tău de pe rețelele de socializare sau pe care să le transmiți prietenilor tăi.

trandafir si ciocolata de ziua indragostitilor

Ziua Îndrăgostiților se sărbătorește în fiecare an pe 14 februarie 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Mesaje amuzante de Ziua Îndrăgostiților 2024

„Cu ocazia acestei zile excepționale, îmi doresc să fiu la fel de îndrăgostit de o persoană exact așa cum sunt de somnul de dis-de-dimineață în zilele de concediu.”

„Dragostea este ca un puzzle nereușit: întotdeauna lipsește o piesă pe care probabil am înghițit-o din greșeală.”

Citește și: Pe ce dată se sărbătorește Valentine's Day 2024? Idei de activități pe care să le faci cu persoana iubită

„Ziua Îndrăgostiților mă face să-mi amintesc, an de an, că singurătatea mea este exact ca un abonament la sală: scump și nefolosit.”

„Dragostea e ca și cum ți-ai căuta telecomanda. Știi că este pe undeva pe lângă tine, dar niciodată nu o găsești.”

„De Ziua Îndrăgostiților mă pregătesc intens de un maraton de filme și plănuiesc să mă iubesc cu o pizza toată seara.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

mesaj amuzant de ziua indragostitilor

Trimite-le prietenilor tăi mesaje amuzante de Valentine's Day.

[Sursa foto: Freepik]

„Cea mai bună parte la Ziua Îndrăgostiților este varietatea de ciocolată din jurul meu. O voi mânca pe toată ca să mă asigur că sunt suficient de dulce.”

„O să îmi petrec această zi a îndrăgostiților în casa mea, pregătindu-mă de o apocalipsă. Aceea ar fi cu siguranță o problemă reală.”

„Ziua Îndrăgostiților este o zi normală, însă ai ocazia de a mânca ciocolată pe gratis”.

Urări haioase anti-Valentine's Day 

„La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, dragilor! Sper ca singurătatea noastră este temporară și că la un moment dat ne vom găsi dragostea ascunsă într-o cutie cu pizza.”

„Astăzi este important să ne amintim că singurătatea este doar o scuză penibilă ca să nu împrați dulciurile cu nimeni. Eu vă urez La mulți ani! Dar fiți mai generoși!”

„La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților! Sper că vei fi asaltat cu multe mesaje de la compania de telefonie mobilă care îți va spune cât de mult se bucură că te are în viața sa!”

„Fie ca această zi minunată să vă aducă bucuria în suflete! Eu mă pun să dorm, să mă anunțați când se termină.”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Sper ca această zi de Ziua Îndrăgostiților să fie la fel de dulce pentru voi, cum sunt bomboanele de ciocolată pentru mine! La mulți ani!”

mesaj amuzant de ziua indragostitilor

Surprinde-ți apropiații cu urări anti-Valentine's Day în acest an.

[Sursa foto: haios.ro]

Citește și: Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2024 pentru iubit/iubită sau soț/soție

„La mulți ani! De Ziua Îndrăgostiților propun să ne bucurăm de faptul că nu avem o persoană de care să ne facem griji că trebuie să îi luăm cadouri scumpe!”

„La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților! Vă doresc să vă bucurați unul de altul așa cum mă bucur eu de o sticlă de vin la final de săptămână!”

„Fie ca vraja lui Cupidon să vă dea aripi să zburați din jurul meu! La mulți ani! Și să nu vă mai întoarceți!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si