Mesaje de 8 Martie 2023. Uneori există momente în care poți rămâne fără inspirație atunci când vrei să faci o urare pentru persoana dragă. Mai jos, noi ți-am pregătit cele mai frumoase urări pentru Ziua Femeii 2023!

Mesaje deosebite de 8 Martie 2023

Mesaje de 8 Martie 2023: Un gând frumos pentru Ziua Femeii

Mesaje de 8 Martie 2023: Un gând frumos pentru Ziua Femeii

„Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorita ție sunt un om mai bun.

Tu m-ai învățat să ma respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat sa fiu toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu.”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și incurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

Citește și: Ziua Femeii 2023. Tradiții și obiceiuri pe care femeile trebuie să le respecte pe 8 martie

„Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grija de mine toată viața, iți sunt recunoscătoare pentru că îți pasă de viața mea, pentru că ai mereu o vorbă bună

pentru mine când lucrurile merg rău.  Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.”

“Femeia este o mancare pentru zei gatita de diavoli.” William Shakespeare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Femeile sunt facute a fie iubite, si nu intelese.”Oscar Wilde

“Femeia este un taler de argint pe care noi punem mere de aur.”Goethe

Mesaje de 8 Martie 2023: Un gând frumos pentru Ziua Femeii

Mesaje de 8 Martie 2023: Un gând frumos pentru Ziua Femeii

“Femeile nu sunt niciodata mai puternice decat atunci cand se inarmeaza cu slabiciunea lor.” Madame Marie du Deffand

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

Urări de 8 Martie 2023 pentru soție

Mesaje de 8 Martie 2023: Un gând frumos pentru Ziua Femeii

Mesaje de 8 Martie 2023: Un gând frumos pentru Ziua Femeii

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată.

La mulţi ani, de Ziua Femeii”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

Felicitări de 8 martie 2023

„Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor, deşi ei se plâng. Pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră. Pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe. Pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi. Pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte. Pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… Și pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu…La mulţi ani!

Citește și: Ziua Femeii 2023. Tradiții și obiceiuri pe care femeile trebuie să le respecte pe 8 martie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si