Mesaje de Dragobete 2023. Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje de dragoste pe care i le pot adresa persoanei iubite cu ocazia acestei zile. 

Am pregătit o serie de  urări pe care să le transmită iubitului, iubitei, soțului sau soției cu ocazia zilei de 24 februarie  când mulți români se bucură de  sărbătoarea de Dragobete!

Urări și felicitări pentru sărbătoarea iubirii

Mesaje de Dragobete 2023. Urări și felicitări pentru sărbătoarea iubirii

Mesaje de Dragobete 2023. Urări și felicitări pentru sărbătoarea iubirii

 
[Sursa foto: PixaBay]

„Tu ești visul meu…unicul meu vis…aș vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii să te strâng așa de tare TU și EU sa devenim un singur suflet”.

„Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de ai povesti, de ai cere un sfat, de ai darui.

„Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. DRAGOBETE fericit!”

Citește și: Urări de Dragobete 2023. Mesaje superbe pentru iubit/ iubită: „Te voi iubi și atunci când mările vor seca”

„Dacă aș fi de gheața ai vedea cu ochii tăi cum ma topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Te iubesc, dragostea mea!”

„Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur si simplu. Cu dragoste, de Dragobete!”

„Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viața, iar tu te vei supăra, dar fără să-ți dai seama ca pentru mine tu ești viața”.

„Nu știu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai există întotdeauna și întotdeauna înveselești ma faci să simt că trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzește nopțile. Nu pot decât să te iubesc foarte mult și tu ești totul pentru mine!!!”.

„Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!”.

Mesaje superbe de Dragobete 2023

Mesaje de Dragobete 2023. Urări și felicitări pentru sărbătoarea iubirii: „Te iubesc, dragostea mea!”

Mesaje de Dragobete 2023. Urări și felicitări pentru sărbătoarea iubirii: „Te iubesc, dragostea mea!”

[Sursa foto: PixaBay]

Iată și câteva mesaje frumoase de Dragobete pe care să-mi transmit persoanei iubite!

Citește și: Dragobete 2023. Ce nu trebuie să faci de sărbătoarea iubirii? Aduce ghinion!

„Te iubesc așa de mult mine inima mea bate odată pentru tine și odată pentru mine.

Mă gândesc mereu la strălucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut să-și arate măiestria când te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picături de rouă pe petala unui trandafir în flacăra iubirii. Iubesc, iubesc, iubesc,……e totuși omenesc!”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbește prin priviri și atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!”

„Dragul meu tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador să te vad cum râzi, ador să te vad fericit alături de mine. Te iubesc!”.

„Când toți îmi spuneau că Fat-Frumos este un vis, că trebuie să încetez să mă gândesc la asta, eu am continuat să sper. Nu am greșit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Ești dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o face dorește.”

„Ți-ai închis vreodată ochii și ai visat la felul în care ai vrea să fii iubit? Eu fac asta tot timpul și mă văd pe mine împreună cu tine. Nu pot să-mi imaginez nimic mai frumos decât să stau lângă tine”.

Citește și: Dragobete 2023. Ce trebuie să faci pe 24 februarie pentru a avea parte de iubire tot restul anului? Puține persoane știu aceste lucruri!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si