Ziua Internațională a Prieteniei încurajează construirea și consolidarea relațiilor, în ciuda diferențelor dintre culturi.

Ziua Internațională a Prieteniei este dedicată aprecierii și promovării prieteniilor din toate mediile.

Aceasta este sărbătorită pe tot globul, pe 30 iulie. Scopul acesteia este acela de a fi recunoscută importanța și necesitatea prieteniei, fiind un element important și valoros în viața oamenilor. 

În această zi, nu contează etnia.

Este promovată prietenia între popoare, țări, culturi și indivizi. Ziua Internațională a prieteniei inspiră pacea și ajută la clădirea unei punți între aceste comunități.

Mesaje emoţionante pentru cel mai bun prieten

Dacă ai crezut vreodată că aș putea să planific un viitor fără tine, nu. Pentru că fără tine, nu văd un viitor pozitiv, văd doar incertitudinea.

Când mă uit la tine, tot ceea ce văd prin ochii tăi este puritatea și dragostea. Și, fără îndoială, te face cel mai adevărat prieten pe care-l cunosc.

Dumnezeu este atât de înțelept încât nu a creat prieteni cu etichete de preț. Pentru că dacă ar fi făcut-o, nu mi-aș fi putut permite un prieten atât de prețios ca tine!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Prieteniile sunt structurile care ne mențin atunci când lumea noastră interioară e în pericol să dispară. Ele transformă limitele noastre în frumoase privilegii care ne dau posibilitatea să mergem înainte prin umbra neputinței noastre.

Pentru cel mai dulce prieten al meu, sunt atât de bucuroasă că am un prieten ca tine. Îți pasă și înțelegi natura, în ciuda luptelor, ceea ce mă face să mă simt norocos să te am ca prieten.

Când mă uit la tine, tot ce văd prin ochii tăi este puritate și dragoste și asta te face, fără îndoială, cel mai adevărat prieten pe care îl cunosc.

Din ziua în care ne-am întâlnit, am avut întotdeauna o legătură puternică și minunată între noi. Ești cel mai bun prieten al meu și îmi prețuiesc cu adevărat legătura de prietenie.

Citeste si: 30 iulie 2022- Ziua Prieteniei. Cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări pentru prietenii tăi

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Dacă aș putea să-ți dau un singur lucru în viață, ți-aș da capacitatea de a te vedea prin ochii mei. Abia atunci ți-ai da seama cât de special ești pentru mine.

Nu spune niciodată că ești fericit când ești într-adevăr trist. Nu spuneți niciodată că sunteți bine când nu sunteți bine. Nu spuneți niciodată că vă simțiți bine când vă simțiți rău și nu spuneți niciodată că sunteți singuri când încă mă aveți.

Viata este imprevizibila. Este posibil să nu trăiești mult și să nu le spui prietenilor tăi că sunt apreciați.

Așadar, îți spun acum că viața nu va fi la fel fără tine!

Citeste si: Ziua prieteniei 2022: Mesaje pentru cel mai bun prieten

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si