În fiecare an după sărbătorile de iarnă, românii se pregătesc de Bobotează. Cu această ocazie, un preot român le-a transmis credincioșilor de pe Facebook un mesaj controversat care a și devenit viral.

Este vorba despre un preot din Botoșani al cărui mesaj ridică multe semne de întrebare în rândul cititorilor.

Citește și: Boboteaza 2023. Ce este bine să se dea de pomană în această zi de mare sărbătoare

Mesajul controversat al unui preot din România, înainte de Bobotează

Preotul din Botoșani, Teodor Ciurariu, s-a declarat foarte revoltat de postările oamenilor care „fac circ pe internet”, pentru că nu vor să îi primească pe preoți cu Boboteaza, chiar dacă cu câteva zile în urmă au cheltuit foarte mulți bani pentru a asigura băutura și mâncărurile necesare sărbătorilor de iarnă.

Preotul român le-a adresat ironii oamenilor care, potrivit lui, nu ar ști cum să își prioritizeze lucrurile în viață, credința autentică fiind una dintre cele mai importante.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Calendar ortodox 5 ianuarie 2023. De Ajunul Bobotezei, trei mari sfinți sunt celebrați. Ce sărbătoare este azi?

„De cugetat zilele astea! Drag român ,,spiritual", după ce ai dat cel puțin 500 de lei pe băutură în ultimele 2 săptămâni, cam 500 de lei pe mâncăruri aruncate a doua zi la gunoi, 500 de lei pe artificii şi 20 lei la colindători, acum faci circ pe net, fiindcă refuzi să îl primeşti pe popa cu Boboteaza.

Bravo! Eşti, într-adevăr, un individ dezvoltat.... multilateral..... multicultural.... chiar progresist, care nu mai bagă în seamă tradiţiile poporului.( Ce-s alea?) Am o idee! Nu posta pe net,lasă,, ghidușiile" astea puerile... Închide uşa! Nu fă circ, fă linişte! Popa nu e de la Jandarmerie, nu va sparge uşa!  Te îmbrăţişez!”, este mesajul publicat de Teodor Ciurariu pe Facebook.

Mesajul controversat al unui preot din România, înainte de Bobotează: „Popa nu e de la Jandarmerie, nu vă sparge ușa!”

Mesajul controversat al unui preot din România, înainte de Bobotează: „Popa nu e de la Jandarmerie, nu vă sparge ușa!”

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mesaje de Bobotează 2023: Urări și felicitări pentru Botezul Domnului. Ce le poți transmite celor dragi pe 6 ianuarie 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si