Cel mai așteptat eveniment din lumea modei a avut loc aseară, la New York. Gala Met a strâns cele mai urmărite vedete de pe mapamond, iar ediția de anul acesta a fost un tribut pentru Karl Lagerfeld, unul dintre cei mai prolifici designeri ai lumii, care a murit în 2019. Starurile au încercat să-i onoreze memoria prin ținutele pe care le-au purtat.

Citește și: VIDEO- Vedetele internaționale s-au bucurat de magia Crăciunului. Iată cum au sărbătorit ele

Dua Lipa: ”Moștenirea lui, el a făcut foarte multe în industria modei. A făcut istorie prin tot ce a făcut, de la Chloe, la Fendi, la Chanel.”

Dua Lipa a fost una dintre gazdele show-ului, alături de Penélope Cruz. Ea a purtat o rochie Chanel din 1992 și un colier cu diamante de 100 de carate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Jared Leto: ”Sunt eu, Choupette! Sunt foarte fericită, mulțumesc!”

Acctorul de 51 de ani a șocat pe toată lumea când a pășit pe covorul roșu deghizat în Choupette, pisica pe care Karl Lagerfled o plimba peste tot și care devenise o răsfățată în lumea showbiz-ului.

Citește și: Un ciclist a fost concediat după ce a omorât o pisică. Felina aparţinea ministrului turismului

Rihanna, apariţie de senzaţie pe covorul roşu

Și de data asta, Rihanna a furat toate privirile. A apărut într-o rochie Fendi, cu o trenă uriașă și detalii florale caracteristice pentru viziunea artistică a lui Karl. Bijuteriile Bvlgari cu diamante au întregit ținuta, însă cel mai de preț accesoriu este cu siguranță burtica, pe care Riri a etalat-o din nou cu încredere.

A$AP Rocky a optat pentru un costum Gucci, o reinterpretare modernă a unui kilt scoțian. Rapperul a dat și un scurt interviu emoționant.

Citește și: VIDEO- Rihanna și-a cumpărat un penthouse în valoare de 21 milioane de dolari

A$AP Rocky: ”Sunt un tată fericit! Sunt fericit să fiu tată!”

Gisele Bündchen a purtat aceeași rochie purtată în urmă cu 16 ani 

Supermodelul Gisele Bündchen a optat pentru un look angelic, în aceeași rochie Chanel pe care a mai purtat-o în urmă cu 16 ani, tot la Met. Iar Gigi Hadid a mizat pe un look sexy, semnat Givenchy, și pe o coafură lejeră.

Gala Met este un eveniment care are loc anual, în prima zi de luni din mai. Organizat și prezidat de Anna Wintour, redactor-șef al revistei Vogue, show-ul își propune să fie o strângere de fonduri pentru Muzeul Metropolitan de Artă și Costume. În fiecare an, se adună sume de ordinul zecilor de milioane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si