Foarte apreciat comediant și pionier al podcastului autohton, de 17 ani actor de stand-up comedy și un model în acest domeniu, Cosmin Nedelcu a dat curs țitului de întrebări pe care Denise Rifai i le-a pregătit în ediția de aseară a emisiunii. Actorul a vorbit despre unele dintre cele mai dificile momente prin care a trecut dar și cum a reușit să le depășească. Râsul și sportul au un rol extrem de important în găsirea echilibrului interior.

Citește și: Ce pensie încasează Ion Iliescu. Cuponul de pensie al fostului președinte

“Râsul mi se pare un exercițiu foarte bun, bineînțeles dacă nu–l faci cu tristețea aia… <eu râd dar, vai, sunt foarte trist> (…) Când mă simt supărat, mă <chinui> până ajung la sală, iar când ajung acolo, și fac sport, după aceea nu mai sunt la fel de supărat.” , a dezvăluit Micutzu.

micutzu

Micutzu a vorbit fără perdea la emisiunea lui Denise Rifai.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Daniela Condurache vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Actorul a împărtășit fanilor săi ce a simțit în momentele în care a reușit la admiterea la Facultatea de Teatru.

cosmin nedelcu

Cosmin Nedelcu a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Pe moment e foarte frumos, chiar ai așa un soi de superioritate și ai senzația că ești special, și apoi îți dai seama că nu e mare lucru și nu înseamnă nimic.

Important este să muncești, să fii perseverent și pe viitor să fii un bun profesionist! Atunci, în momentul ăla, nu înseamnă mare lucru, de fapt!”, a răspuns actorul.

Citește și: Micutzu, dezvăluiri inedite aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Râsul mi se pare un exercițiu foarte bun”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si