Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Finantelor a anuntat ca plafonul pentru "Prima Casă" va fi suplimentat in septembrie si ca programul va avea o strategie pe 5 ani

Ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, a anuntat ca plafonul pentru programul "Prima Casa" va fi suplimentat in luna septembrie. Totodata, ministrul a precizat ca incepand din octombrie va fi finalizata o strategie pe cinci ani pentru acest program, pentru a fi mai predictibil si toate partile implicate sa isi poata face planuri pe un astfel de termen.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Programul va fi suplimentat in septembrie pentru 2016 si in octombrie vom avea o strategie pentru acest program pe termen mediu, de cinci ani, astfel incât sa evitam eventualele sincope in derularea programului", a precizat ministrul Finantelor, potrivit zf.ro.

Dragu a precizat ca este important ca programul sa gie predictibil, pentru ca atat cetatenii, cat si dezvoltatorii imobiliari sa isi poata face planuri pe termen mediu.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Odata cu intrarea in vigoare a legii darii in plata, s-au inregistrat cereri masive ale creditarii, ceea ce a determinat ca unele bani, precum BCR, BRD si Piraeus sa se razgândeasca in privinta avansurilor si sa le reduca pentru anumite categorii de clienti.

Programul a inregistrat un real succes. 90% din creditele ipotecare date in ultimii ani au fost pe baza acestuia. Programul "Prima Casa" a avut un plafon de garantii de 1,6 miliarde de lei pentru acest an, suplimentat in mai cu 500 mil.

lei in luna mai.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI