Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie al Municipiului Bucureşti (DGPMB), în jurul orei 8,40, prin apel 112, a fost sesizat un incendiu ce se manifesta la un autoturism, focul extinzându-se la alte autovehicule parcate, care au suferit distrugeri în diverse proporţii.

Citeste si: Accident rutier cu trei autoturisme în municipiul Bârlad

Cine a dat foc mașinilor parcate

De asemenea, pe o stradă adiacentă, a fost identificat un alt autoturism la care se manifesta un incendiu, care a afectat şi alte autoturisme parcate.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21, precum şi echipaje de pompieri, care au lichidat incendiile, 7 autovehicule fiind afectate de foc. Au fost declanşate verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, iar în urma cercetărilor a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiile au fost provocate", precizează sursa citată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu de proporții la un depozit de mobilă din Buzău

Potrivit polițiștilor, a fost identificat şi depistat un minor, care a fost condus la audieri, ulterior fiind reţinut. 

Cercetările sunt continuate de Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Citeste si: Incendiu în Scheii Braşovului. Trei case au fost cuprinse de flăcări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si