Close sidebar
Close sidebar

"Minune" la marginea Pitestiului. Motivul pentru care acesti oameni s-au scufundat in noroi pana la genunchi

Cand te duci la pomul laudat, e musai sa te duci cu sacul! Mai ales atunci cand "pomul" este, de fapt, o balta plina cu pesti ce asteapta sa fie prinsi! S-au dus vremurile cand stateai cu undita pe lac cu orele. Priviti imaginile!

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Minunea" are loc la marginea Pitestiului, la scurt timp dupa ce Administratia Bazinelor a golit lacul pentru a face niste lucrari. Nici ca se putea o potriveala mai buna, caci prin preajma, toti cei care au asistat la "miracol" s-au inghesuit in namolul pana la genunchi, in cautarea "hranei". Acest adolescent, spre exemplu, poate sa dea lectii oricarui pescar experimentat.

Periculos sau nu, asa-zisii pescari au sustinere de pe margine. Un domn trecut de prima tinerete a prins momentul oportun sa critice Administratia Bazinelor, care, in opinia lui, nu stie..

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Barbatii care s-au cufundat in namol pana la genunchi au avut concurenta serioasa. O inaripata a venit si ea, in graba mare, sa fructifice momentul.E un Corcodel mare, o specie intalnita frecvent in zona baltilor si in Delta Dunarii.

Cand au vazut asa un "adversar" pe "campul de lupta", nu-i de mirare ca cei mai multi dintre pescari au venit cu "artileria grea" pentru a face fata situatiei.

Bazinul va fi reumplut cu apa peste cateva zile, cand se vor termina lucrarile programate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI