Sambata si duminica, de la ora 21.00, Kanal D va invita sa urmariti doua editii care te tin cu sufletul la gura ale indragitului game show "Tu urmezi!", prezentat de Dan Negru. Telespectatorii sunt invitați sa-si testeze cunostintele generale si să se bucure de momente pline de surprize, umor și emoție alături de invitații speciali, Mirabela Dauer și Alex Velea.

Editia de sambata va fi animata de un invitat special, celebra interpreta Mirabela Dauer.

Umorul, efervescenta si povesti pretioase vor fi cateva dintre ingredientele dialogului spumos dintre Mirabela Dauer si gazda emisiunii "Tu urmezi!", Dan Negru.

“Vreau sa iti prezint una dintre femeile pe care eu le iubesc cel mai mult, de vreo 30 de ani de cand o cunosc. Sigur cand ii pronunt numele o stii si tu, si toti romanii care o privesc la televizor. Vine pentru tine cu intrebari, Mirabela Dauer ”, exclama Dan Negru, in aplauze.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Provocarile de cultura generala continua si duminica de la aceeasi ora la Kanal D cu unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, Alex Velea, care va anima atmosfera din platou. Cunoscut pentru energia sa debordantă și carisma sa unică, Velea îi va încuraja pe concurenți să lupte pentru premiile puse în joc.

“Nu va imaginati de cata vreme incerc sa il fac pe domnul Velea sa cante melodia <Zaraza>!”,  spune amuzat Dan Negru. 

"Tu urmezi!" este singurul game show unde cunostintele generale si distractia se imbina in mod armonios. Istorie, muzica, frumusete, calatorii sau gastronomie sunt doar cateva dintre domeniile in care concurentii isi vor testa cultura generala.

Nu ratati in fiecare sambata si duminica, de la ora 21.00, "Tu urmezi!", prezentata de Dan Negru, pentru o portie zdravana de relaxare si entertainment oferite de personalitati importante din varii domenii din Romania.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si