Joop Visscher, criminalul olandez, și-ar fi șters conturile de Facebook și Instagram după ce a aflat că poliția îl suspectează că a comis teribila crimă din Dâmbovița. A uitat însă de contul de pe site-ul flickr.com, pe care nu-l mai actualizase de circa 7 ani. Aici apăreau imagini vechi alături de fosta lui parteneră de viață dar și de fetița acestuia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Contul de socializare i-a supraviețuit lui Visscher, însă a fost șters cu totul în urmă cu câteva zile. La linkul respectiv, adminitratorul site-ului de socializare a postat un anunâ conform cîăruia fotografiile căutate nu mai există. Mișcarea este una surprinzătoare, în condițiile în care în Olanda și în Uniunea Europeană în general accesul unei alte persoane la conținutul informatic protejat cu o parolă este strict ilegal. Există totuși posibilitatea ca site-ul să fi eliminat pagina la solicitarea persoanelor care apăreau în imagini alături de criminalul olandez, devenit celebru peste noapte din cauza teribilei fapte comise în urmă cu câteva zile.

În România, există adepți ai teoriilor conspiraționiste care nu cred nici acum în moartea olandezului. Interpol a confirmat oficial abia joi, moartea acestuia, la 3 zile după ce acesta a intrat cu mașina sub roțile unui tir.

   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si