La numai 27 de ani, Adina pare să aibă tot ceea ce și-a dorit vreodată. Este frumoasă, deșteaptă și recunoscută pe plan național. Tânăra a câștigat unul dintre cele mai importante titluri de miss din țara noastră: Miss Tourism, o coroană râvnită de multe concurente. Fata se mândrește cu performanța ei, cu atât mai mult cu cât și-a început foarte târziu aventura în lumea modei. A început să cocheteze cu această industrie pe când avea deja 17 ani, iar pasiunea i-a fost insuflată de sora ei mai mică, un model cu experiență.

Citește și: VIDEO- Acasă la Miss Tourism Internațional România. Pe lângă modeling, pasiunea ei este stomatologia

Adina Kofă, Miss Tourism 2021: „În timp ce ea avea prezentari mergeam cu ea, o ajutam și a început să-mi placă și mie și am zis hai să încerc, am urmat diete, am slăbit și am început să merg la prezentări.”

După mai multe castinguri și probe eliminatorii, destinul a adus-o în fața celei mai mari provocări: pregătirea pentru concursul de miss. Timp de mai multe săptămâni, s-a antrenat în campusul destinat concurentelor și a deslușit, treptat, secretele care i-au adus coroana.

Adina Kofă, Miss Tourism 2021: „Primul lucru care a fost să văd că toată lumea arăta țiplă. Toată lumea, iar eu venită de la Maramureș în trening.

Acolo am început munca adevărată și acolo am văzut că o miss nu poate fi doar o fată frumoasă. Trebuie să ai realizări în spate, aspirații și să ai și abilități din punct de vedere al talentului.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Adina și-a dat repede seama că dacă vrea să treacă testul, trebuie să se adapteze. Și-a pus la punct garderoba și a luat provocările pas cu pas.

Adina Kofă, Miss Tourism 2021: „Prima zi a făcut proba interviului. O probă destul de grea pentru mine, trebuie să ai o numită ținută, vocabular, mai trebuie să știi și o limbă străină.”

Pe lângă modeling, Adina Kofă vrea să devină pilot

Încet, dar sigur, tânăra s-a apropiat tot mai mult de râvnita coroană iar în final, și-a adjudecat-o. Rezultatul uluitor obținut de maramureșancă este doar începutul carierei în modă. Acum, Adina va reprezenta țara noastră în următoarea etapă a concursului, ce se va desfășura aproape de finalul anului, în China. Până atunci, însă tânăra se concentrează pe ceea ce își dorește să transforme într-o adevărată carieră pe termen lung.

Adina Kofă, Miss Tourism 2021: „Să pilotez. Asta a fost de copil mic e un microb de care încă n-am scăpa.”

Miss Tourism România, o viață plină de provocări

Pilotajul este visul copilăriei pe care acum îl dezvoltă spre o carieră în toată regula.

Adina Kofă, Miss Tourism 2021: „Am început cursurile la Oradea și pe parcursul vieții vreau să devin stilul de elicopter.”

Să nu credeți, însă, că tânăra s-a oprit aici. În timp ce poartă cu mândrie numele României peste hotare și se perfecționează spre o carieră mai puțin obișnuită pentru femei, Sdina mai are timp și de un serviciu cu normă întreagă: este asistentă medicală la spitalul din Cluj, orașul în care locuiește acum. Și asta nu este tot, căci tânăra pare că le-a experimentat pe toate.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Adina Kofă, Miss Tourism 2021: „Am făcut școala salvamont, anul trecut școala de vară, am absolvit-o, fac parte din salvamont Maramureș, particip cu ei la acțiuni e frumos, chiar și antrenamente.”

Adina are toată viața înainte și vrea să realizeze multe. Acum, cea mai importantă provocare este etapa internațională a concursului Miss Tourism 2023, unde își dorește să facă o figură frumoasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si