A fost un început de săptămână cu emoții pentru Ludovic Orban, care a trebuit să primească votul parlamentarilor pentru Executivul propus de el. Plenul Parlamentului a votat învestirea Guvernului Ludovic Orban cu 240 voturi pentru, iar imediat după aceea, noii miniștri au depus și jurământul în fața președintelui Klaus Iohannis.

Puțini sunt cei care însă au sesizat un amănunt în ceea ce privește vestimentația lui Ludovic Orban.

Noul premier a purtat luni o cravată, albastru deschis cu un model foarte asemănător cu al cravatelor purtate în ultima perioadă, în campania electorală de Klaus Iohannis.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Premierul Ludovic Orban anunţă că se lucrează la Ordonanţa de Urgenţă privind restructurarea Guvernului

Citeste si: Ce a postat Gabriela Firea pe Facebook după ce a trecut Guvernul Orban

Citeste si: Ludovic Orban, anunț de ultimă oră: Anunț „decapitarea" tuturor șefilor puși politic în Poliţie!

De altfel, acest lucru a fost sesizat foarte bine în momentul în care președintele Iohannis și noul premier au făcut poze împreună. Să fi încercat Ludovic Orban să-l imite pe Klaus Iohannis, sau pur si simplu a fost sfătuit de cineva din apropiere să poarte albastru, aceasta fiind, conform specialiștilor, culoarea ”asumării responsabilității și emană încredere în sine”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si