Close sidebar
Close sidebar

Moarte incredibilă! Au decedat în timp ce făceau „un selfie“

Doi turiști britanici au murit în timp ce se pozau pe un loc admirat de vizitatori din Costa Blanca, Spania. Turiștii au căzut peste bara de securitate.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Martorii din zonă, care au observat întregul eveniment, au declarat că victimele au căzut în timp ce încercau să-și facă o poză, relatează mirror.co.uk.

Locul unde au căzut bărbații este în apropierea plajei „Punta Prima“ și in apropierea unei cabane de salvamari.

Citeste si: VIDEO| Mamaia, mai scumpă decât Grecia. Cu cât au crescut prețurile pe litoral

 

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Zona este foarte populată de turiști, iar incidentul s-a petrecut chiar lângă un restaurant cu terasa plină cu oameni.

Citeste si: Surferi inconştienţi la un pas de a fi linşaţi. La ce pericol imens erau supuşi

Una dintre victime a fost transportată la Spitalul Alicante, unde a stat la terapie intensivă, deoarece prezenta leziuni „ foarte grave“, apoi a decedat.

„ Se pare că bărbații au căzut în timp ce încercau să facă o fotografie pe partea greșită a balustradelor, cu vedere la mare. Unul dintre bărbați a murit pe loc, iar celălalt a fost dus la spital cu elicopterul, unde a și decedat. “ au declarat autoritățile.

Citeste si: Ea este fata găsită moartă pe plaja din Vama Veche. Sora Mădălinei: "Floarea mea frumoasă"

A treia persoană care se afla cu ei, a suferit un atac de panică și a fost dus la spitalul Torrevieja. Anchetatorii așteaptă să își revină din șoc pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI