Un accident cumplit s-a produs la începutul săptămânii la Constanța, acolo unde un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Bărbatul a intrat cu mașina într-un sens giratoriu, având o viteză de 170 km/h. Bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

Bărbatul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și ar fi intrat în sensul giratoriu aflat pe Bulevardul I.C. Brătianu. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a murit pe loc, lăsând în urmă multă suferință și durere.

Apropiații au vorbit despre el, dar și despre faptul că își dorea să plece să muncească în străinătate. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

salvamar constanta

George, salvamarul care și-a pierdut viața în accidentul de la Constanța

[Sursa foto: Facebook]

Noi ipoteze în cazul salvamarului mort în accidentul de la Constanța

Tânărul în vârstă de 24 de ani a condus cu 170 km/h în momentul în care a intrat în sensul giratoriu. Mai mult decât atât, acesta ar fi avut permisul suspendat tot pentru viteză și ar fi fost cunoscut pentru faptul că nu conducea tocmai conform regulamentului.

Citește și: "Să vină poliția și să-mi dea și banii". Scene de cascadorii râsului la examenul pentru permisul auto în Giurgiu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri- antena3.ro

Potrivit Antena 3 CNN, oamenii legii iau mai multe ipoteze în calcul în acest caz. Având în vedere că nu au existat martori la fața locului, ancheta este îngreunată. Una dintre variantele luate în calcul este cea în care bărbatului să îi fi fost distrasă atenția în timp ce era la volan, fie de un animal care trecea stradă, fie de vreun obiect din zonă.

Urmează să vină și rezultatele necropsiei care vor spune clar dacă bărbatul consumase sau nu substanțe interzise ori alcool înainte să urce la volan.

accident constanta

Mașina salvamarului din Constanța, imediat după accident

[Sursa foto: Observator]

Sinucidere sau accident în cazul lui Geroge?!

Una dintre ipotezele luate în calcul, potrivit sursei citate mai sus, ar fi însă și varianta unui gest necugetat. Bărbatul nu ar fi avut o viață ușoară. Mama sa l-ar fi părăsit când era mic și a fost nevoit să-și crească frații. Tatăl său ar fi murit în urmă cu cinci ani.

Citeste si: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”- kfetele.ro

Citeste si: Semnele trăsnetului! Imagini șocante cu efectele fulgerului pe corpul unui drumeț- radioimpuls.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Infractori găsiți acasă în prag de Crăciun. Judecătorii consideră că trebuie lăsați în libertate

Oamenii legii nu ar fi găsit urme de frână la fața locului, astfel că una dintre ipotezele luate în calcul este și cea unui gest extrem.

În prezent, polițiștii fac eforturi pentru a pune cap la cap toate informațiile pe care le au și a afla, cu exactitate, ce s-a întâmplat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si