Imagini dureroase din Ucraina. Trupele ruse au ucis un bărbat aflat în scaun cu rotile și fără un braț. Voluntarul ucrainean a fost omorât în propria casă. Alexander Kononov a fost împușcat mortal de armata rusă în casa sa din satul Borivskyi, Ucraina.

Citeste si: Prim-miniștrii Cehiei, Poloniei și Sloveniei se întâlnesc cu Zelenski la Kiev

Rușii au omorât bărbatul cu dizabilități fără a sta pe gânduri.

Ucraineanul nu mai avea un braț și mergea folosind un scaun cu rotile. Alexander Kononov a fost împușcat mortal de soldații ruși în casa sa din satul Borivskyi, Ucraina.

Tragica moarte a unui ucrainean

Înainte de a muri, omul s-a oferit voluntar pentru a ajuta în lupta împotriva Rusiei. El livra apă, mâncare și medicamente soldaților ucraineni care luptau cu militanții pro-Moscova la Lugansk.

Citeste si: Mii de suflete distruse de război

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Alexander Kononov și-a pierdut brațul drept și piciorul stâng, după ce a suferit un accident la o fabrică de oțel din Ucraina. Acesta s-a oferit voluntar să ajute forțele ucrainene care luptau împotriva rebelilor pro-ruși încă din 2014. La un moment dat, voluntarul a fost capturat de așa-numiții militanți ai Republicii Populare Lugansk la un punct de control și mai apoi, torturat. După 98 de zile a fost eliberat din captivitate în schimbul altor prizonieri.

Citeste si: SUA trimite Ucrainei arme, bani și provizii

Duminică, un jurnalist a căzut victima trupelor lui Putin. Brent Renaud, în vârstă de 50 de ani, a fost împușcat duminică de trupele ruse în timp ce filma refugiații din Irpin. Jurnalistul american a murit pe loc.

Forul colaborator New York Times a fost ucis în război. Șeful poliției din Kiev i-a anunțat moartea jurnalistului, spunând că soldații ruși ucid fără milă. Șeful poliției din Kiev spune că jurnalistul a plătit cu viaţa pentru încercarea de a expune cruzimea şi lipsa de scrupule a agresorilor.

Citeste si: Volodimir Zelenski, mesaj pentru angajata televiziunii de stat din Rusia, care a afișat o pancartă anti-război, în direct la TV: „Sunt recunoscător”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si