De la jeansi prespalati, topuri scurte si salopete, pana la bocanci si borsete, aceste obiecte te ajuta sa compui outfituri atractive si moderne, care sa intoarca toate privirile. Nu stii pe sa pui accent? Afla care sunt cele mai importante piese vestimentare ale anilor ‘90 si cum au revenit in moda, din articolul nostru.

Pantaloni evazati

Din moda anilor ‘90 fac parte pantalonii evazati, indiferent de model.

Pentru a recrea o tinuta specifica acestor ani, este indicat sa renunti la modelele de pantaloni mulati. Astfel, pantalonii evazati pot fi purtati atat in combinatii de zi, cat si de seara.

Vrei sa obtii o tinuta indrazneata pentru zi? Poarta pantalonii evazati cu un tricou scurt si o pereche de tenisi Vans, pentru a recrea perfect moda anilor ‘90. Pentru seara, pantalonii evazati se potrivesc de minune cu o camasa alba oversized si o pereche de botine.

Crop top

Anii ‘90 sunt marcati si de aparitia crop top-ului, adica a bluzelor scurte, care nu depasesc zona buricului. Daca vrei sa-ti pui in evidenta abdomenul, poarta un crop top alaturi de o pereche de jeansi largi si pantofi sport.

In acest fel, vei obtine un outfit chic si lejer, in care sa te simti confortabil pe tot parcursul zilei.

Rochia furou

Urmatoarea pe lista articolelor vestimentare specifice anilor ‘90 este rochia furou, care continua sa fie la moda si astazi. Acest croi delicat este ideal pentru tinutele de zi sau seara, in functie de preferinte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Astfel, ziua poti sa porti o rochie furou alaturi de tenisi sau balerini, in timp ce seara poti schimba incaltarile cu o pereche de pantofi feminini cu toc inalt sau sandale cu platforme.

Bocanci cu talpa inalta

Referitor la incaltarile ideale pentru anii ‘90, pe langa tenisii clasici, poti sa incalti si perechi cool de bocanci. Alege perechi cu talpa inalta, care se potrivesc de minune atat cu fuste, cat si cu rochii sau pantaloni lungi si scurti.

Tricouri cu logo

Ai in garderoba tricouri cu logo vizibil dar te-ai ferit sa le porti? Ei bine, este momentul sa le incluzi in tinutele preferate, fiindca aceste modele sunt specifice anilor ‘90.

Poti sa combini tricoul cu logo cu pantaloni si un sacou supradimensionat pe deasupra. Incaltamintea ideala consta in tenisi cu talpa inalta, specifici anilor ‘90.

Jeansi prespalati

Jeansii prespalati sunt reprezentativi pentru stilul vestimentar specific anilor ‘90, asa ca nu ezita sa-i integrezi in tinutele tale. Aceste perechi celebre arata excelent cu tricou, jacheta tip bomber si o pereche cool de sneakersi.

Jacheta din piele

In afara de jacheta de tip bomber, la fel de populara este si jacheta din piele, care era purtata in anii ‘90 in special de motociclisti.

Din fericire, jacheta din piele este si astazi la moda si poate fi purtata atat in tinute casual, cu jeansi si tricou, cat si cu rochii elegante, de tip furou.

Camasa in carouri

Un alt articol care facea furori in anii ‘90 si poate fi folosit si astazi este celebra camasa in carouri, potrivita atat pentru femei, cat si pentru barbati. Aceasta se purta fie in jurul taliei, alaturi de un tricou simplu, fie descheiata, peste un maiou. Si astazi poate fi integrata in acelasi stil cool si relaxat, pentru o tinuta ideala de parc sau shopping.

Borseta

In ceea ce priveste accesoriile, cea mai populara este borseta, care se poarta pe umar, in diagonala sau in jurul taliei. In ceea ce priveste culorile, totul ramane la alegerea ta.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ai in vedere aceste piese consacrate ale anilor ‘90 si construieste outfituri fresh!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si