Poliția Română a făcut un alt apel disperat în cazul dispariției unui minor în vârstă de 11 ani, din Mureș. Se pare că băiețelul a fost văzut pentru ultima oară în orașul natal, în urmă cu doar câteva ore. Gheorghiu Moise Andrei, pe numele lui, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Oamenii legii îl caută cu disperare.

Citește și: Un bărbat a dispărut țipând într-o gaură uriașă care i-a înghițit dormitorul

Poliția îi roagă pe cetățenii din zonă, și nu numai, să sune la 112 dacă au detalii despre băiat. El a plecat voluntar de la domiciliu și este de negăsit până în prezent.

Moise Andrei este de negăsit

Pe 20 aprilie 2023, în jurul orei 00:04, polițiștii din Sighișoara au fost sesizați în privința dispariției unui minor, în vârstă de 11 ani.

Gheorghiu Moise Andrei, pe numele lui, a plecat de acasă la data de 19 aprilie, în jurul orei 19:00 și nu s-a mai întors. Părinții băiatului sunt disperați și, împreună cu oamenii legii, cer ajutorul celor care au detalii despre minor.

Citește și: VIDEO| O tânără de 25 de ani din Bacău s-a dat drept sechestrată pentru a sta la iubitul ei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Băiatul a fost dat dispărut de către apropiați care au semnalat dispariția lui în noaptea de 20 aprilie 2023, în timp ce acesta a plecat de acasă în seara de 19 aprilie 2023 și nu s-a mai întors.

Mai mult decât atât, autoritățile fac apel disperat către cetățeni și le cere acestora orice informație cu privire la minorul dispărut în cursul serii de ieri.

„La data de 20 aprilie 2023, în jurul orei 00:04, polițiștii din Sighișoara au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiul său, Gheorghiu Moise Andrei, în vârstă de 11 ani, a plecat, la data de 19 aprilie, în jurul orei 19:00, de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Semnalmente: 1,30 m, păr șaten.

La momentul plecării, minorul purta pantaloni negri de trening, precum și o geacă neagră.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Persoanele care dețin date utile cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.", se arată în comunicatul transmis de polițiștii din Mureș.

Citește și: Un bărbat a murit subit, la secția de Poliție, în timp ce dădea declarații. Omul fusese bătut în parcarea unui magazin/ Cauza morții

Citește și: „Ai grijă de ăla mic. El e sufletul și viața mea”. După ce i-a spus fiului că vrea să își pună capăt zilelor, un bărbat din Mediaș este de negăsit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si