Guran a explicat pe blogul sau ca noul format al emsiunii este "o aplicatie de stiri".

"Am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac exact ce am predicat la TV ani de zile. Cand societatea se schimba, nu poti sa traiesti in turnul tau de sticla al televiziunii", a spus el, la Digi24.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Moise Guran a aratat ca oamenii carora vrea sa li se adreseze "se uita din ce in ce mai rar la televizor" si isi iau informatia in timp real, in special de pe telefoanele mobile.

"Telefonul mobil e cel care aduce informatia", a spus acesta.  "Oamenii pe care ii caut- ei sunt telespectatorii Biziday in cea mai mare masura- sunt si altii care au inteles altfel capitalismul, viata, lupta in fiecare zi. Acei oameni si alte generatii care vor veni vor fi cele care vor schimba Romania", a precizat el, citat de Digi24.ro.

Totodata, jurnalistul si-a cerut scuze fata de cei care vor fi "amarati" odata cu disparitia Biziday.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si