Close sidebar
Close sidebar

Momentul înfiorător în care doi ucraineni dezamorsează o bombă cu mâinile goale şi o sticlă mică de apă: "Un curaj uluitor"

Momentul terifiant în care doi specialişti ucraineni în eliminarea explozivilor dezamorsează o bombă rusească folosindu-se doar de o sticlă de apă a devenit viral după ce filmarea a fost distribuită de instituţia de presă ucraineană NEXTA TV.

Alexandra Costea,

Momentul înfiorător în care doi ucraineni dezamorsează o bombă cu mâinile goale şi o sticlă mică de apă: "Un curaj uluitor"

[Sursa foto: Captură video / Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

Videoclipul cu o durată de 31 de secunde, care de la momentul postării a fost vizionat de mai mult de 1,4 milioane de ori, a fost numit  "proces de dezamorsare a bombei"  şi prezintă doi bărbaţi care stau în genunchi lângă dispozitivul pirotehnic, în timp ce deşurubează cu grijă sigiliul folosind doar o sticlă mică de apă şi mănuşi.

Citeste si: Marea Britanie spune că Rusia a confirmat că folosește arme termobarice în Ucraina

Citeste si: Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră în Cișmigiu! Locuința atipică a stârnit un val de ironii în mediul online: "Nu am mai văzut asa ceva!"| Video- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Englezul Charles Lister, director al programelor de combatere a terorismului şi extremismului din Siria la Institutul pentru Orientul Mijlociu, a distribuit videoclipul impresionant, descriind imaginile ca un act de  "curaj uluitor",

notează  The Guardian.

"Această bombă aruncată de Rusia ar distruge o clădire- şi totuşi aceşti specialişti din Ucraina o dezamorsează cu mâinile şi o sticlă de apă, în timp ce obuzele se aud în apropiere”, a afirmat Lister pe rețelele de socializare. "Un curaj uluitor", a postat el pe Twitter.

Citeste si: Un ucrainean de 50 de ani a murit după ce a trecut ilegal frontiera, prin râul Tisa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI