Nicoleta Cengher, o cantareata cunoscuta care avea un viitor promitator in industruia muzicala, si colegele ei, dansatoare, au trecut in nefiinta intr-un vestiar neincapator al restaurantului Beirut din Constanta, in urma cu doi ani si jumatate.

In timp ce inculpatii au fost trimisi in judecata, parintii fetelor isi gasesc alinarea in amintiri, dar si in vizite dese la locurile de veci ale tinerelor.

Mariana Sarkany, mama Nicoletei, a transformat mormantul fiicei ei intr-un loc vesel, plin de culori, exact cum era personalitatea artistei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De 1 decembrie, ca in fiecare an scurs de la plecarea fetei in lumea celor drepti, femeia a impodobit locul de veci cu globuri, figurine stralucitoare, candele pictate manual, beteala si coroane amplasate metodic printre pozele cu solista.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si