Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu câțiva ani, iar acum locuiește în India alături de iubitul ei. Cei doi au o relație de 10 ani, însă nu au de gând să se căsătorească.

Cei doi au o relație de dragoste de zece ani

Fosta prezentatoare TV s-a mutat în India în 2012, împreună cu celebrul actor. Cu trecerea timpului, Iulia a devenit o figură foarte cunoscută, chiar o celebritate.

Iulia revine în țară, de fiecare dată când are ocazia, pentru a-și vizita părinții.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Nicoleta Luciu a luat o decizie radicală după ce s-a zvonit că a „trăit” cu Nuțu Cămătaru

Iulia a vorbit despre căsătoria cu Salman Khan

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare.

Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: ''Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?'' A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el'', a declarat Iulia Vântur, potrivit  libertateapentrufemei.ro.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da'', a declarat Salman Khan.

Citeste si: Dinu Maxer dă replica după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat cu Nuțu Cămătaru: „Mă întreb de ce nu apare să declare ceva"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si