In cadrul emisiilor EXATLON, nu au fost prezentate niciodata in detaliu conditiile in care locuiesc concurentii celor doua echipe, dar multi s-au intrebat unde merg la toaleta sau unde se spala acestia, mai ales cei care locuiesc in infamul "cotet".

La "Test de vedeta", Radu a dezvaluit misterul. Concurentii care locuiesc in "cotet" au o toaleta empirica, sapata in pamant, chiar in spatele "cotetului". 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Totusi, din cauza proximitatii toaletei, acestia au ales sa nu o foloseasca pentru a evita mirosurile neplacute. "Dormeam, practic, cu capul la toaleta", a justitifcat Radu alegerea. In schimb, concurentii preferau sa mearga in padure pentru nevoile fiziologice.

Concurentii se spala in ocean si nu au primit voie sa aduca cu ei sapun sau sampon, doar periuta de dinti si pasta de dinti! 

Sursa: kanald.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si