Namolul de Techirghiol- supranumit si "aurul negru" este mai cautat ca niciodata.  Pacientii  din toate colturile lumii vin la Sanatoriul Balnear, dornici sa se insanatoseasca! Iar terapiile  dau roade, caci an de an strainii se intorc aici, in micul oras inzestrat de mama natura.

Tocmai pentru ca incasarile si numarul pacientilor de la sanatoriul balnear sunt in crestere, autoritatile au decis sa investeasca bani frumosi pentru dezvoltarea zonei.

In curand se vor face noi locuri de cazare  luxoase si un centru balnear modern- nu doar pentru tratamente a unor boli, ci si pentru intretinere corporala.
Toate aceste proiecte marete graviteaza in jurul a doua resurse formidabile,  oferite de mama natura: apa sarata a lacului Techirghiol  si,  evident, celebrul namol cu proprietati miraculoase.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In afara de tratamentele cu namol si apa sarata, pacientii beneficiaza si de tehnici de recuperare bazate pe aparaturi de ultima generatie.Recent,

un site de analiza financiara din America a recomandat 13 zone de pe glob unde poti face terapie cu namol. Pe lista exclusivista se regaseste si Lacul Techirghiol, alaturi de alte oaze de sanatate din Statele Unite, Koreea, Turcia si Noua Zeelanda.

Reprezentantii sanatoriului de la Techirghiol spun ca, in curand, pacientii isi vor putea continua tratamentele si acasa, indiferent de tara in care locuiesc. Asta cu ajutorul unor creme speciale, facute tot din namol, care se vor putea gasi in centrele de tratament. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si