Primul congres al Mișcării Forța României a avut loc sâmbătă la un hotel de lux din București, acolo unde Alexandru Cumpănașu și-a lansat candidatura în mod oficial. Au fost prezenți câteva sute de ”cumpănași” veniți ”din toată lumea”, după cum a anunțat liderul formațiunii. Presa nu a avut acces la ”congresul cumpănașilor”, însă conferința a fost transmisă live pe Facebook.

Alexandru Cumpănașu a avut parte de o intrare triumfală în sala în care a avut loc evenimentul pe acordul piesei ”Thunderstruk” (lovitură de fulger, n.r.)

a celebrei trupe AC/DC. În acel moment, toți cei prezenți s-au năpustit asupra unchiului Alexandrei, i-au pus un tricolor de gât și s-au pozat cu el. Cumpănașu a venit la eveniment însoțit de soția lui, Simona, în calitate de viitoare primă-doamnă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”Bună ziua dragii mei! Bună ziua, dragi cumpănași”, și-a început discursul Alexandu Cumpănașu discursul. El a subliniat încă de la început că cei prezenți au venit din toată Europa și din întreaga Românie pentru că ”iubesc România”, nu pentru bani sau pentru că sunt șantajați, așa cum se întâmplă la alte partide. Cumpănașu a vrut astfel să contrazică informațiile apărute pe site-urile de socializare în pre-ziua evenimentului, în care s-au vehiculat sume mari de bani pe care ar urma să-i primească cei care vin să-l ajute în campanie.

Alexandru Cumpănașu: ”Alexandra luptă să scăpăm de ei”

”E începutul sfârșitului unui sistem odios. Au încercat cu șantaj – nu vrei tu mai bine să stai acasă? Dacă nu stai acasă, fratele tău, soția ta – vor merge la pușcărie. Mi-am întrebat soția: ți-e frică de pușcărie? Mi-a zis săraca: nu! Cu jumătate de gură, dar a zis”, continuat Cumpănașu.

Întrebat despre soarta nepoatei sale, Cumpănașu a răspuns tranșant: ”Cadavrul nu există! Și doi: Alexandra luptă azi alături de noi, să scăpăm de ei Copilul acesta de 15 și acum 16 ani ne-a unit pe toți împotriva lor. Acest copil va fi alături de noi cât de curând”.  

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cine sunt ”cumpănașii” și de ce vin azi la București? Se vehiculează sume uriașe de bani în numele lui Alexandru Cumpănașu!

Cumpănașu și-a început discursul cu imnul României și l-a încheiat cu o rugăciune, după care cei prezenți au votat în unanimitate candidatura lui Alexandru Cumpănașu la Președinția României.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si