Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Cum s-a născut această colaborare?” 

Gabriel Stoica, artist: „Foarte simplu. El cânta la un eveniment la Arad, eram invitat acolo și am „comand” o prietenie.” 

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Dar cine a venit cu ideea?” 

Gabriel Stoica, artist: „Am format o prietenie la acel eveniment și Nelu Popa e foarte cunoscut și atunci am zis să fac o colaborare cu persoane care sunt mai cunoscute în mediul online.

Cu ideea eu am venit. „Vorbește lumea” pentru că foarte multă lume m-a judecat sau m-a marginalizat pentru că am fost la casa de copii și mulți nu aveau încredere în mine. Am zis că vreau să fac această piesă să mă depășesc pe mine și să le demonstrez că nu-mi pasă de gura lumii, că trebuie să-mi formezi țelul.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Am simțit descurajare din partea oamenilor ca să nu îmi continui visul de a cânta.”

Gabriel Stoica, artist: „Dacă ai ajuns să spui asta la un moment dat în viață ai fost afectat de ce vorbea lumea.

Ce ai simțit în acele momente?”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Unde ți-ai găsit tăria?”

Gabriel Stoica, artist: „Tăria mi-am găsit-o prin muzică, prin cântec pentru că prin cântec și muzică mi-am alinat și îmi alin continuu sufletul.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Tu ai simțit vreodată acest sentiment de dezamăgire?”

Nelu Popa, saxofonist: „Da, de-a lungul anilor nu ai cum să nu simți având în vedere că lumea e foarte rea.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si