Neptun iese din retrograd în Pești 3 decembrie 2022. Neptun, planeta spiritualității, viselor și iluziilor rămân în zodia romantică și magică a Peștilor până pe 26 ianuarie 2026.

Iată ce se va întâmpla cu zodiile!

Neptun iese din retrograd în Pești 3 decembrie 2022.

Neptun iese din retrograd în Pești începând cu 3 decembrie 2022. Cum vor fi următorii patru ani pentru fiecare zodie

[Sursa foto: PixaBay]

Neptun iese din retrograd în Pești program cu 3 decembrie 2022

Când Neptun, planeta viselor, se află în zodia Pești este, de fapt, în propriul element și semn. Peștii sunt asociați cu apă și energie feminină, domnul și subtilitate. Neptun în Pești creativitate și imaginație la cote maxime.

Zodiile se lasă acaparate de imaginație și nu pot face diferența dintre real și vis.

Citește și: Horoscop 1 decembrie 2022. Surprize neașteptate pentru aceste două zodii!

Cum fiecare simte că mai are mult de lucrat pentru a atinge perfecțiunea în iubire, carieră, bani și viață, Neptun în Pești arată cât de departe am ajuns între ce am visat și ce este real, ce poate deveni realitate și ce nu, caz când visul poate fi adaptat la realitate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tranzitul lui Neptun în Pești impactează pentru ca oamenii să vadă diferența dintre fantezie și realitate din viețile lor.

Cum sunt afectate zodiile de tranzitul lui Neptun în Pești

Iată ce se întâmplă cu zodiile când Neptun intra în zodia Pești!

Neptun iese din retrograd în Pești 3 decembrie 2022.

Neptun iese din retrograd în Pești începând cu 3 decembrie 2022. Cum vor fi următorii patru ani pentru fiecare zodie

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii sunt pregătiți/ pregătiți să pornească ceva. Neptun în Pești aduce vise, finaluri, iertări și întoarcerea unor fapte. Lucrurile vor fi mai clare și le vor da seama de legi toxice care nu mai servesc nimic. 

Taur

Taurii se bucură de claritate când vine vorba despre grupuri, prieteni și legaturi. Vor vedea dacă persoanele din aceste grupuri le aduc fericire sau doar îi/ le lasă fără energie. Trebuie să vadă care sunt lucrurile care funcționează pentru ei/ ele.

Citește și: Horoscop 30 noiembrie 2022: Zodii cu mare noroc în dragoste de Sfântul Andrei

Neptun iese din retrograd în Pești 3 decembrie 2022.

Neptun iese din retrograd în Pești începând cu 3 decembrie 2022. Cum vor fi următorii patru ani pentru fiecare zodie

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii vor vedea lucrurile mai clare pe plan profesional. Devin din ce în ce mai ambițioși/ ambițioase când vine vorba de carieră, autoritate și reputație la locul de muncă și în raportul cu ceilalți. Vor face ceea ce ei/ ele știu cel mai bine.

Rac

Racii se axează pe obiectivele pe care le-au. Sunt pregătiți/ pregătiți să facă un pas important pentru viitorul lor și se uită ce posibilități au. Își pot continua studiile, învățământ superior sau dezvoltare personală.

Leu

Leii au asupra aspectelor ce includ viața privată. Vor să experimenteze lucruri care să îi/ le ajute să evolueze pe plan personal și în relația cu persoana iubită.

Fecioară

Fecioarele sunt clari/ clare și pun bariere în relațiile cu prietenii, partenerii de la locul de muncă pentru cei cu afaceri și colegii de serviciu. Vor vedea oamenii din viețile exact cum sunt acești și vor da seama că a venit momentul să oprească unele relații de prietenie sau colegii.

Balanță

Balanțele revin la rutina pe care o aveau înainte de Neptun retrograd și se ocupă de sănătate și activitățile care le permit să funcționeze. Se întorc la obiceiurile sănătoase și să aibă un stil de viață potrivit la care să adauge tot ceea ce au învățat și crescut în ultima viață.

Scorpion

Scorpionii sunt creativ/ creative, au idei și talent noi prin care se pot exprima în scris, film, teatru, video, desen, arte, muzică. Vor cunoaște succesul și vor vedea că nu au muncit în zadar.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Horoscopul săptămânii

Neptun iese din retrograd în Pești 3 decembrie 2022.

Neptun iese din retrograd în Pești începând cu 3 decembrie 2022. Cum vor fi următorii patru ani pentru fiecare zodie

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii se întorc acolo unde le este inima. Casa, familia și emoțiile sunt cele care îi vor face să aibă puterea de a vindeca mai mare pentru sufletele și mințile lor.

Capricornul

Capricornii trebuie să înțeleagă semnalele mixte pe care le primesc. Au prea multă încredere când vine vorba de comunicare și gândire în grupurile apropiate. Vorbesc mult și spun ceea ce îi deranjează. Cei din grupurile apropiate le vor fi recunoscători/ recunoscătoare pentru ce fac.

Vărsător

Vărsătorii și-au pus toată energia în finanțe, valori și propria persoană. Trebuie să modifice lucrurile dacă nu sunt pe placul lor, vor să facă schimbări în viețile lor, dar le lipsește curajul.

Pești

Peștii sunt favorizați/ favorizate, chiar dacă nimănui nu îi place atunci când planeta coordonatoare a fost retrograd în zodia lor. Primesc mai multă încredere în propriile forțe. Au beneficii din acest punct de vedere și ar trebui să profite de aceste oportunități pentru a se bucura de lucruri și de o versiune mai bună a vieții lor. Dacă vor munci pot avea viața.

Citește și: Jupiter iese din retrograd în Pești deschis cu 25 noiembrie 2022. Cum se anunță perioada următoare pentru fiecare zodie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si