Nicolas spune despre Kinga că ar avea o relație în afara casei, ba chiar mai mult, în timpul întâlnirii Kinga i-a arătat și o poză cu presupusul iubit.

Citeste si: Cine este noul concurent din Casa Iubirii: „Mi se pare o ocazie foarte bună de a cunoaște pe cineva”

Kinga are o relație în afara casei

Nicolas și-a găsit răspunsul la întrebările sale și motivul pentru care Kinga avea atitudinea aia respingătoare față de el.

Citeste si: Ce spune Nicolas despre Kinga după ce a părăsit Casa Iubirii: "A făcut-o pe victima, a mințit, e ceva de nesuportat, e patologic la ea!"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Totul a început de la plecările dese ale Kingăi la Iași. Nicolas a dezvăluit că ea merge la Iași pentru a se întâlni cu băiatul respectiv.

Kinga i-a arătat o poză cu iubitul ei

"Am întrebat-o cum a fost faza și mi-a zis că a fost sunata de curier și a întrebat-o unde să vina. De acolo, planul ei a fost total stricat. Nu stiu daca a vrut să mă scoată gelos. Nu ai cum sa o placi pe Kinga decat fizic", a spus Nicolas.

Citeste si: Adrian trece la pasul următor după despărțirea de Bianca: ”Alexandra ești o persoană foarte mișto și vreau să te cunosc mai mult”

Tot Nicolas a spus despre presupusul iubit al Kingăi ca acum nu se află în țară, ci ar fi plecat în Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si